![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar chp bu oy oranlarının ak partinin sözde dağıttığı erzaklara kömürlere halka verilen altınlara alışveriş çeklerine bağlıyor(bana inandırıcı gelmiyor ama).bu uygulamalar yapıldı mı ve yapıldı ise nedenleri nelerdir.bu konuya şeffaf olmak adına gerekli cevabı verebilir misiniz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kömür erzak dağıtımı 4.5 yıldır yoksullara , fakirlere dağıtılıyor.Seçim için yapılmış bişey değil.Bu 4 yıl içinde 2 milyondan fazla aileye kömür dağıtımı yapıldı.Altın dağıtma olayı yalandan ibaret.Çekler ise İstanbul belediyesinin yılladır yoksullara yaptığı yardımdır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sence yoksullara ve ıhtıyac sahıplerıne yardım yanlıs bıseymı..bu oy oranı artısı tamamen ak partıye yapılan bu gıbı cırkın davranıslardan akpartının calısmalarından kaynaklanıo..ayrıca sıze bıse daha solım..
daha tayyıp beyın beledıye baskanlıgı donemınde emine hanım varlıklı bayanlarla toplantılar yapıodu..ve emıne hanım o toplantılarda sıyası gorus ırk kultur farkı gozetmeden her bayanın en az bır ıhtıyac sahıbıne yardım etmesını ıstedıgını belırtıordu..ve somut olarak yardım edılıordu.. yanı bu ınsanlar bu yardımı allah rızası ıcın yardım edıor arkadasım ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kadir topbaş alışveriş çekleriyle ilgili mevzuyu zaten açıklamıştı. bu çekler kişiye özel olarak hazırlanıyor. muhaliflerin iddia ettiği gibi nasıl istanbul mitingine gelen binlerce kişiye bu çekler ayrı ayrı hazırlanabilir. akılla bağdaşır bir yanı yok. chp zaten yapılan yardımları eleştirerek de oy kaybına uğradı bana göre. onların zihniyeti bu ne denilebilir ki!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kömürleri illerin valisine gönderiyor başbakanımız
ordan valiler kim ihtiyaç sahibi ise onlara veriliyor bu şimdi sizce oy kazanmak için mi kime gittiği bilinmiyor ama kömürü bu hükümet zamanında gördük diyen vatandaşın sayısıda bi hayli fazla ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu resmen halka hakaret ya bu halk ne kadar para verilirse verilsin oyunu asla satmaz. oy şereftir namustur.
bunu cehape gibi şeref nedir bilmeyen kişilikler bilmezler çünkü onlar halk nedir bilmezler. halk onlara 1950 den bu yana cazalarını veriyor halka şerefsiz demek neymiş halk gösteriyor.daha da gösterecek.... onursuz kişilkler. fakir fukaranın 5 yıldır yüzleri güldü onlarada gözlerini diktiler |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|