AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-02-2011, 18:48   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart CHP'nin Çılgın Projesi: Silivri'den Meclis'e "Tünel Silivri"
CHP'nin Çılgın Projesi: Silivri'den Meclis'e "Tünel Silivri"



İl Başkanımız Aziz Babuşcu, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimleri için aday listesinde yer alamayan İstanbul Milletvekili Aday Adayları ile bu sabah, kahvaltıda bir araya geldi.

İBB Topkapı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltıya, il yürütme ve yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, bölge SKM başkanlarımız ile teşkilat mensuplarımız katıldı.

İBB Topkapı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıda bir konuşma yapan İl Başkanımız, bu toplantının kendisi için sıradan bir toplantının çok ötesinde olduğunu belirterek, çeşitli alanlarda birikim sahibi olan, kendi mesleklerinde başarılı birçok; akademisyen, bürokrat, siyasetçi ve teşkilat mensubunun, “Ben elimi taşın altına koymak istiyorum, ben bu millete hizmet yolunda Mecliste üzerime düşecek görevlere de varım” demiş kardeşlerim var. Bu, her şeyden önce bir irade beyanıdır. Bu, her şeyden önce “safım belli olsun” tavrıdır. Bu, her şeyden önce “Mukaddes bir dava uğrunda göreve talip olanlar listesine adımı yazdırıyorum” ilanıdır.” dedi.

SİYASETE YÜKLENEN ANLAM, SİZİN SİYASETTE VARMAK İSTEDİĞİNİZ YERİ VE ZAMANI BELİRLER

İl Başkanımız aday adaylarına seslenerek, “Siyasete yüklenen anlam, sizin siyasette varmak istediğiniz yeri ve zamanı belirler. AK Parti, 2001 yılında kurulduğunda siyaseti millet için, milletle beraber yapacağını, milletten başka meşruiyet kaynağı aramayacağını, milletten başkasına boyun eğmeyeceğini Türk ve Dünya kamuoyuna deklare etti. Milletle bütünleşmeyi gönül gönüle, göz göze bir ilişki kurmayı istedi ve bunun pratiğini gerçekleştirdi. Bizim için siyaseti anlamlı kılan, çalışmak için motive eden şey, milletin dudaklarından dökülen hayır dualarının sıcaklığıdır. Sizler de AK Parti’den aday adayı olarak bu ilkeler etrafında buluştuğunuzu ve bu anlamda hizmet etmek istediğinizi beyan etmiş oldunuz. Bu, takdire şayan ve alkışlanması gereken bir irade beyanıdır. Eğer genel geçer kurallar dışında siyaset yapmaya karar vermişseniz, sizin için siyaset 11 Nisan’da bitmemiştir. Eğer sadece milletvekili olmak için yola çıkmışsanız, sizin için siyaset 11 Nisan günü bitmiştir. Oysa yol arkadaşlığımız hizmet temelinde devam edecekse, siyaset sizin için hiç bitmeyecektir. Çünkü siyasette hizmet etmenin, her zaman elinizi taşın altına koymanın bir yolu bulunur.” diye konuştu.

CHP’NİN ÇILGIN PROJESİ NEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AKLIMA SADECE SİLİVRİ’DEN MECLİS’E “TÜNEL SİLİVRİ” GELİYOR

İl Başkanımız, Başbakanımızın açıkladığı “Kanal İstanbul” projesiyle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Başbakanımızın İstanbul’un ve bölgemizin kaderini değiştirecek çılgın projesiyle ilgili olarak, bu projenin aslında Ecevit’in projesi olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu’nun, Ecevit’in siyasi geçmişini sahiplenen, meydanlarda rahmetli Ecevit’le ilgili methiyeler düzen bir anlayış içersinde olduğunu biliyorsunuz. 1999 yılında rahmetli Ecevit, sayın Kılıçdaroğlu’nu aday yapmamıştı. Sayın Kılıçdaroğlu’na sormak lazım: Neden aday yapılmadın? Neden sayın Ecevit sizi değerlendirmedi?” diye sordu.

Başbakanımızın Sultanbeyli’deki konuşmasında açıkladığı Sinan Aygün’ün Ecevit ile ilgili verdiği dilekçeye de değinen İl Başkanımız, “Ecevit hayranlığını meydanlarda söyleyen Ssyın Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan aday yaptığı Sinan Aygün’ün, rahmetli Ecevit ile ilgili bir dilekçesi var; bu dilekçe rahmetli Ecevit’in bir başka CHP adayı Mehmet Haberal’ın hastanesinde mahkûm edildiği dönemle ilgili. O dilekçede Sinan Aygün, rahmetli Ecevit’in akli melekelerinin yerinde olmadığını, toplantılara katılamadığını, iradesinin siyaset yapmaya yeterli olmadığını, bu durumun tespit edilerek gereğinin yapılmasını istediğini belirtiyor. Bir taraftan Ecevit’in siyasi mirasını sahipleneceksiniz, bir taraftan onu ölüme mahkûm etme girişiminde bulunanları partinizden aday göstereceksiniz. Mehmet Haberal ve diğerleri bir terör şebekesi davasının sanıkları durumunda. Siz o sanıkları, üstelik dokunulmazlıklarla ilgili söylediklerinizle çelişen bir tavırla, dokunulmazlık şemsiyesi altına almak için Meclis’e taşımaya çalışıyorsunuz. Ancak 12 Haziran korkusu öyle bir sinmiş ki üstlerine, bu çelişkileri gözleri görmüyor. Bizim çılgın projemiz karşısında CHP’nin çılgın projesi nedir diye düşünüyorum. Aklıma sadece Silivri’den Meclis’e “Tünel Silivri” geliyor. Onlar ancak Silivri sanıklarını Meclis’e taşımak için bir tünel inşa edebilirler.
ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul 30.04.2011

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım