![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Harika
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok manidar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 600 milyonluk maaş yok ama ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Rayların altında kalmış o sevgili İbocan.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yörü be cihannur....
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çok çılgınmış yav
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() CHP tüneli, Silivri'den Meclis'e inşa etti
Erdoğan, 'Kanal İstanbul'u eleştiren CHP liderine Ergenekon davası üzerinden göndermede bulundu. CHP'nin Ergenekon sanıklarını aday gösterdiğini hatırlatarak, "Bunlar tüneli yaptılar. Nereden nereye? Silivri'den Meclis'e. Bunların da kabiliyeti bu istikamette." dedi. Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesine yönelik "Bu projede insan yok." eleştirisine sert cevap verdi. AK Parti hükümeti olarak, hayata geçirdikleri her projenin merkezinde insan olduğunu söyleyen Erdoğan, CHP'nin bazı Ergenekon sanıklarını milletvekili adayı yapmasına göndermede bulundu: "Bunlar tüneli yaptılar. Nereden nereye? Silivri'den Meclis'e." Başbakan Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında dün İstanbul'daydı. İlk olarak Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı. Ardından Sultangazi'de halka seslendi. CHP'nin elinde proje olmadığını belirterek, "AK Parti ne verirse biz onun 5 katını veririz." anlayışı içinde olduklarını kaydetti. Emekli Devlet Güvenlik Mahkemesi Savcısı Ömer Suha Aldan'ın, CHP'nin Muğla 3. sıradan milletvekili adayı olduğunu hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti: "DGM'nin eski savcısı 21 Mayıs 2003 sayılı 'Neşter' davasında bakın ne diyor; Kılıçdaroğlu'nun genel müdürlük koltuğunda oturduğu SSK'da yolsuzlukların diz boyu olduğunu belirtiyor. Şimdi de Kılıçdaroğlu'nun Muğla'da milletvekili adayı. Kılıçdaroğlu, ben konuşmuyorum bak, adayın DGM savcısı olarak kendisi DGM savcısı olarak bizzat o zamanki iddianamesinde yazmış. Sen yolsuzluklarla hani mücadele ediyordun? Yolsuzluğun bizzat içindesin, gömüldün. Zaten belli... Zira SSK'nın genel müdürlüğünü aldığı zaman SSK gayet iyi gidiyor, üstlendiği andan itibaren SSK yavaş yavaş battı, battı, battı... Artık baktı bu 'ben de iyice gidiyorum' merhum Ecevit'e gitti, Ecevit ne dedi? 'Veto', Kılıçdaroğlu'nu aday yapmadı. Aday oldu da ne oldu? Ne olduğu belli." CHP liderinin, son günlerde oğlunun dövizli askerlik yapmasıyla ilgili eleştirilerine de cevap veren Başbakan, "Dövizli askerliği ben mi çıkardım? Benim oğlum yurtdışında okumuş, orada doktorasını yapıyor, bütün bunlar sebebiyle böyle bir hakkı kazanmışsa bu hakkının gereği olarak her vatandaşın istifade ettiği bu hakkı o da aynen kullanmış." diye konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun, gerçekler karşısında ağzını bozduğunu da ifade ederken, kendisinin ise aldığı edep gereği asla aynı seviyeye düşmeyeceğinin altını çizdi. http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...lise-insa-etti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|