AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2008, 19:56   #1
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Çiçek: AK Parti kapatılsın diye bekleyenler var, zırnık alamazlar..
Çiçek: AK Parti kapatılsın diye bekleyenler var, zırnık alamazlar
Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti'nin kapatılmasından çıkar elde etmeye çalışan 'siyaseten ıskat-ı salâtçılar' olduğunu belirterek, "Vallahi zırnık alamazlar" diye konuştu.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği bir toplantıya katılan Çiçek, burada bir konuşma yaptı. Konuşmasında, muhalefeti eleştiren Çiçek, AK Parti'ye yönelik açılan kapatma davasından çıkar elde etmek isteyenler olduğunu dile getirerek, bu kişileri dini bir terminoloji ile eleştirdi. Hem bu terminolojiyi açan hem de muhalefete sert çıkışlarda bulunan Çiçek, ''Bizim kültürümüzde ıskat-ı salât diye bir terminoloji var. Dini bir terminolojidir. Doğru mu yanlış mı o kısmını bilemem. Onu Diyanet İşleri Başkanı bilir. Benim memleketimde bir kişi vefat ettiğinde geçmiş günahlarına keffaret için fakir fukaraya yardım dağıtırlar. Böylece belki Allah, yapılan bu güzel hareketler sayesinde günahlarını af eder diye. Buna Iskat-ı Salât denir. Bir kısım insanlar vardır. Cenaze evlerinin çevresinde dolaşırlar. Acaba ıskat-ı salâttan alabilir miyiz diye? Dolayısıyla şimdi siyaseten ıskat-ı salâtçılar var. Acaba AK Parti'nin başına bir iş gelse de oradan bir şey kapabilsek Vallahi zırnık alamazsınız. Bu millet kimseye zırnık vermez'' diye konuştu.

"SONUNA KADAR BERABER OLMAYAN NAMERTTİR"

Konuşmasında, AK Parti'nin kapatılması halinde, siyasi yasak alacak olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yerine parti içindeki bazı siyasilerin genel başkan olma planı yaptığı şeklindeki değerlendirmeleri de eleştiren Çiçek, ''AK Parti ile ilgili hesap yapanlar var. Biz siyaseti haysiyetli yapıyoruz. Partimizin Başkanı Recep Tayip Erdoğan, partimizin ismi AK Parti'dir. Sonuna kadar beraberiz. Sonuna kadar beraber olmayan namerttir. Bu ülkedeki tek parti, bu partidir. Tek lider, Recep Tayip Erdoğan'dır. Türkiye'nin geleceğinin aydınlık olduğuna Allah'a inandığım gibi inanıyorum" dedi.

"DEMOKRASİ TOKADININ SESİ YEMEN'DEN GELİR"

Milletten ümidini kesenlerin, demokrasi dışı arayışlarla iktidar olmaya ve millete ders vermeye çalıştığını iddia eden Çiçek, ''Kim bu millete ders vermeye çalışırsa, dersi kendi alır. Millet bunlara geçmişte tokat vurdu. Bundan sonra bir tokat daha vurur, sesi Yemen'den gelir. Bunu herkesin böyle bilmesi lazımdır. Bu demokrasi tokadıdır. Bunu sandıkta vurur' ifadelerini kullandı.

CİHAN
30 Mart 2008, Paza

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-30-2008, 19:57   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Alıntı:
"SONUNA KADAR BERABER OLMAYAN NAMERTTİR"

Konuşmasında, AK Parti'nin kapatılması halinde, siyasi yasak alacak olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yerine parti içindeki bazı siyasilerin genel başkan olma planı yaptığı şeklindeki değerlendirmeleri de eleştiren Çiçek, ''AK Parti ile ilgili hesap yapanlar var. Biz siyaseti haysiyetli yapıyoruz. Partimizin Başkanı Recep Tayip Erdoğan, partimizin ismi AK Parti'dir. Sonuna kadar beraberiz. Sonuna kadar beraber olmayan namerttir. Bu ülkedeki tek parti, bu partidir. Tek lider, Recep Tayip Erdoğan'dır. Türkiye'nin geleceğinin aydınlık olduğuna Allah'a inandığım gibi inanıyorum" dedi.
Yahu daha başka ne denirki Sayın çiçek hep beraber daha güzel günlere..
Alt 03-30-2008, 20:03   #3
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Ben bu adamı Allah için çok seviyorum ya.. : ben gibi çok muhteşem kapak ediyor..
Alt 03-30-2008, 21:44   #4
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
evet ççiçek doğru dedi zırnık bile alamazlar. şimdi yargıtay bunada dava açar.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)