04-09-2009, 18:17 | #1 |
Çıldırtan Hasta :):):)
Çıldırtan Hasta
D: Neyiniz var H: Kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor. D: Ben size nasıl yardım edeyim? H: Grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından . :D D: Bana şikayetlerinizi tarif edin. H: Hep yalnızım . çok sıkılıyorum. canım hiç bişey yapmak istemiyor. D: Depresyonda mısınız? H: Yok, girmeye üşendim . D: Size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem. H: O da mı yalnız?:D D: Hayır psikolojik yardım amacıyla.. H: Anladım. beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam . :D D: Hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir. H: Sahi mi? D: Hayır. D: Anneniz hayatta mı? H: Bu hayatta değil. :D D: Peki annenizi hatırlıyor musunuz? H: Hayır. tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi. D: Bu normal. her çocuğa böyle derler. H: Ama beni leylekler geri getirmiş. :D D: Ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? H: Hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş. D: Bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? H: Evet. bizde murat 124 vardı. onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz. herkes binmiş. sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş. D: Anneniz de bu kazada mı ölmüş? H: Hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş. kazayı görünce kalpten ölmüş. :D:D D: Anladım . D: Çocukluğunuzdan bahsedelim biraz. hiç arkadaşınız var mıydı? H: Vardı. sık sık telefonla konuşurduk. beni yeniden dinlemek için 9 a bas derdi. bütün gün konuşurduk. sonra evdekiler çok telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı. D: Evdekiler? onlar kimdi? H: Bilmiyorum. karşı komşu işte. D: ş�imdi hiç arkadaşınız var mı? H: Bana göre mi onlara göre mi? D: Tamam bu soruyu geçelim.. hiç sevgiliniz oldu mu? H: Önceki hayatımdakiler sayılır mı? D: Tamam bunu da geçelim. D: Büyük bir travma atlatmışsınız. böle travmaların en iyi ilacı zamandır. H: Bende o ilacın yan etkileri oluyor. :D:D D: O zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin. H: AB beni kabul etmedi. :D D: Daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? H: Birleşmiş milletler gibi mi mesela :D D: Mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela.. H: Ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama.:D D: Hmm.. .. D: O zaman geriye tek bir çare kalıyor. H: Neymiş doktor? D: Ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım:D:D:D:D:D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-09-2009, 18:22 | #2 |
:D :D :D
doktor iyi sabretmiş ben olsan şimdiye mefta etmiştim onu :D |
|
04-09-2009, 23:54 | #3 |
|
|
04-10-2009, 00:38 | #4 |