09-03-2011, 20:59 | #1 | ||||||||||||
Cımbızla alıntılar yapmak çözümse buyrun Cüppeli.
...
Boş konuşmakdan başka bir işe yaramaz bu muhabbetler, sadece günah kazandırır fakat Cüüpeli ahmet taraftarları işi abartınca olayları tek pencereden göstermek doğru olmaz. Buyrun açınızı değiştirin, bide buradan bakın. ...
|
|||||||||||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-03-2011, 21:23 | #2 |
iyide nakşi tarikatıyla ne ilgisi varki?
bi açıklama yapıversen yunusum.... |
|
09-03-2011, 21:41 | #3 |
şu alakası var cübbeli yada benzerleri bu söylemleri kafalarından uydurmuyor...
onları besleyen bir ekol var ve bu nakşibendiliktir... ya tarikatten yada tarkikati tam manasıyla anlayamamaktan kaynaklanan bir durum var ortada... eski nakşi şeydi ferit aydın abinin nakşibendi tarikatiyle ilgili anlattıklarını dinlemenizi öneririm... ayrıca güzel bir yapımdır bu paylaştığın amatör bir yapım değil gibi... |
|
09-03-2011, 22:23 | #4 |
Video'yu ekleyen öyle eklemiş benim ne cüppeli ile nede nakşilik ile sorunum yok, ama İslamoğlu'na demediklerini bırakmadılar,
Ne kafirliği kaldı, ne dinsizliği, ne sapıklığı.. Hani 2 video hazırlamayla oluyosa bu işler herkesin eli ayağı tutuyor, Yazıktır, artık kendimizi ciddi anlamda kaybettik bu işlerde, müslümana kafir der olduk, herkesin artık birşeyler söylerken yazarken ciddi ciddi düşünmesi lazım. O görüşün saldırıları içi ise; Gündeme gelecem diye temiz insanlara çamur atmak haysiyetsizliktir. Video'yu ekleme sebebim; ne görmek istersen onu görürsün mesajını vermektir. Cüppeli seven arkadaşlarıma sözüm yok saygı duyarım, Ama İslamoğlu'nu sevenleride düşünmeleri lazım, ben bu videoları koymak istemezdim ama cevap vermedikçe konular yenileniyor. İnsanlara tek noktadan baktırarak birşeyler empoze etmek yanlıştır. |
|
09-03-2011, 23:13 | #5 |
Videoların hepsini izledim.Güzel hazırlanmış.
Her kişi izlemesin ER kişi izlesin dağılır sonra |
|
09-03-2011, 23:16 | #6 |
Onlar Allah dışında hahamlarını, rahiplerini ve Meryemoğlu İsa'yı ilah edindiler. Oysa onlara sadece tek ilaha, kendisinden başka ilah olmayan ve onların yakıştırma ortaklarından uzak olan Allah'a kulluk etmeleri emredilmişti.
Tevbe | 31 |
|
09-03-2011, 23:24 | #7 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|