![]() |
#1 |
![]() Çinde bir üniversitede oldukça ilginç tamamiyle gerçek bir olaydır..
Kızın biri bir gün yeni aldığı bisikletiyle okula geliyor ve okulun bahçesindeki bisiklet parkına henüz kilit almadığı için öylece bırakıyor.. Derslerin bitiminde okul çıkışı bisikletinin yerinde olmadığını görüyor ve çok sinirleniyor.. Ertesi gün sabah okula geldiğinde bisikletini üzerinde bir notla bir gün önce bıraktığı yerde buluyor. Üzerindeki notta "Çok özür dilerim ama bisikletine gerçekten çok ihtiyacım vardı aldıktan 2 saat sonra geri getirdim ama sanırım çıkışına yetişemedim çok üzgünüm anlayışın için teşekkürler." Kız doğruca bir bisikletçiye gidiyor ve 5 tane kilit alarak okula dönüyor.. Bisikleti iyice kilitleyip 5 farklı anahtarla derse giriyor ve olayı arkadaşlarına anlatıyor.. Ders bitimi okul çıkışında 5 kilit taktığını anlattığı arkadaşlarıyla beraber bisikletini almaya gittiğinde şok oluyor.. Bisikletin üzerinde 10 kilit ve birde not var.. "Eğer acil ihtiyacım olduğu halde ben kullanamayacaksam sen hiç kullanamayacaksın." Selam ve Dua ile...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Eğer acil ihtiyacım olduğu halde ben kullanamayacaksam sen hiç kullanamayacaksın." :D :D
vay be anlayışa bak :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Güzledi. Her ikiside haklı gibi sanki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
![]() Alıntı:
ama zaten adam bisikleti çalıyor kullanıyor yerine koyuyor eee o zaman illa ki bu kızın bisikletini mi çalmak zorunda hem sonradan kilit alıp kilitlemek ben kullanamıyorsam sen hiç kullanamazsın demek ne oluyor ne olacaktı yani sırayla mı kullanacaklardı bisikleti :D kardeş payı artık kız sırasını mı bekleyecekti :D |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() enteresan.. bisikleti çalan adamın cevabı cuk oturmuş.. haklı mı haksız mı bilmem..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İlk okuduğumda yapılan dürüst hareketin ülkemiz ile yapılan bir kıyas sandım üzüldüm..
![]() İkinci kısmı okuyunca da bir fıkra okumuş kadar güldüm.. :D İlk durum normalde sonuçta adam geri bisikleti getirmişte..ikincisinde verdiği ceza neye istinaden anlamadım..nerde kaldı dürüstlüğü... :o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|