AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-06-2009, 12:11   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Cindoruk adaylığını açıklıyor CANLI İZLE
http://www.haber7.com/haber/20090506...CANLI-IZLE.php

Hüsamettin Cindoruk Demokrat Parti Genel Başkanlığı için adaylığını açıklıyor. "Ben de gencim!" diyen Cindoruk şunları söyledi. CANLI İZLEYİN

06 Mayıs 2009 10:59

CİNDORUK'U CANLI İZLEYİN

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan eski siyasetçi Hüsamettin Cindoruk, " GTenel Başkan Süleyman Soylu seçimlerden sonra aday olmayacağını açıkladı. Ben de arkadaşlarımının telkiniyle aday olmaya karar verdim. Demokrat Parti benim çocukluğumun partisidir. Bu bir iktidar partisidir. Aradığımız nedir? Merkezdeki siyasi boşluğu var. Siyasette bir denge partisine ihtiyaç var. Merkezde birliği Allahın izniyle sağlayacağız." diyerek adaylığını açıkladı.

Cindoruk "Siyasetin gençelre ihtiyacı var. Ben de gencim" dedi.

Cindoruk konuşmasında şunları söyledi:

- Yeni dönemde siyasite sadece muhalefet olarak görmeyeceğiz. İyiye iyi, doğruya doğru şeklinde olacak.

- Üretken bir siyaset yapacağız.

- Belediye seçimlerinde Türkiye'nin haritasını değiştirmeye kimsenin gücü yetmez.

Haber7

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-06-2009, 12:19   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Su alan gemi bir daha yürümez!Bırakında doğru dürüst insanlar bu ülke için hizmet etsinler!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)