![]() |
#1 |
![]() ![]() Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Negahan Alçı ve Latif Şimşek'in sunumuyla gerçekleştirilen Med Cezir isimli tartışma programına konuk olan Zekeriya Beyaz, cinsel içerikli yayın izlemesi olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Program modaretörü Latif Şimşek'in ısrarla sorduğu cinsel içerikli yayın sorusuna kızan Beyaz Hoca: ''Bir saatte izlerim, 2 saatte izlerim. Bunu açmak ayıptır, konuşmak ayıp. O günün konusuydu konuşuldu'' sözleriyle tepki gösterdi. Ardından da : "Zekeriya Beyaz orda ne yaptı biliyor musunuz. Mun tarikatının belini kırdı. O nerden çıktı bilir misiniz? Bir milletvekili Ankara'da bilimsel bir toplantı var dedi. Beni de davet etti. Gittik bir salon. Toplantı başladı. Birisi çıktı, konuşmaya başladı. Bize bilimsel bir konu dediler ama adam Mun tarikatını anlatıyor. Birkaç kişi ayarlayıp söz aldım. Sille tokat girip ortamı karıştırdım. Akşam otel odasına vardım. TV'yi açmakta bir hayli zorlandım. Açıldı, ama orada anormal bir görüntü. Biraz baktım, çok çirkin. Devam ettim. 10-15 dakika seyrettim, iğrendim kapattım. Sonra bir daha açtım, seyrettim yine kapattım. Uyku tutmadı kalktım bir daha açtım.'' Dedi. Beyaz ayrıca, cinsel içerikli yayın izledikten sonra olayı basın mensuplarına anlattığını, basında bu olayın geniş yankı uyandırmasının ardından Mun tarikatının Türkiye'ye giremediğini söyledi. Kaynak
![]() Konu Seyyah tarafından (08-11-2011 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Büyüksün Hoca...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gözler oradan kalmamı yoksa daha önceden şaşımıymış...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adam yakışıklı
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı: