![]() |
#1 |
![]() Kurban dağıtımı için cizrenin dağkapı mahallesinde dağıtım yapıyoruz..listeler elimizde bir kapıyı çaldık...keremke (buyrun)dediler..içeri girdik bu yaşlı nur yüzlü teyzemiz...yaşlı teyzemiz bizi buyur etti bizde icabet ettik.tabi Türkçe bilmediğinde yanımızdaki mihmandar arkadaşımız bize yardımcı oldu bir de küçük bir kız torunu vardı onun sayesinde dertleştik...nerden geldiğmizi ve niye geldiğimizi anlatmaya çalıştık..aslında hal diliyle daha güzel anlaştık.en az üç kere elini öptüm üçündede başımdan öptü .sonra çıktığımda sordum arkadaşa ne dedi diye...içeri girdiniz dua oturdunuz dua çıkarken dua çıktık hala dua ediyordu dedi..bu olay beni etkilemeye yetti..kız torunuda şöyle demişti:ninemim ağzı dualıdır duası kabul olur...çıkışta bizden mesudu varmıydı bilemiyorum ama galiba gerçek bayramı orada yaşadım yani cizrede....
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güzel bir kare kardeşim, teşekkür ederim
Paylaştığın için ![]() Evet, doğu ve Güneydoğu insanları hakikaten çok sıcak kanlıdır Cana yakındırlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() maşaallah..
Mevla cümlemize hayır işlerinde küheylan endamıyla koşmayı nasip eyler inşaallah. Güzel kare aşırı gıpta ettim. Ve ninenin maşaallah'ı var. Yüzü çok nurlu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() nineme bak ya ne tatlı çıkmış
![]() cizreye nasıl gittin adem hocam ? uçakla d.bakır veya batmana inip ordan minibüslerle mi gittin, yoksa Ankaradan cizre otobüslerine binip direk mi geçtin cizreye? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Allah razı olsun...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ankaraya kadar otobüsle Ankaradan-Batmana uçakla batmandan sağolsunlar cizredeki abilerimiz bizi karşıladılar dönüştede mardinden Ankaraya geldik..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çok duygulandım ya ne güzel dillendirmişsiniz yaşadığınızı
![]() Allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() inanmıyorum Batmana mı geldin hocam
![]() bağlı olduğunuz grupla hareket etmek zorunda kalmasaydınız görüşürdük, tabi iş işten geçtikten sonra konuşmak boş. nasıl beğendiniz mi Batman (: havaalanı yeni yapıldı, sizin gelişinizi şereflendirmek için yeni bir havaalanı yaptılar. Bölgenin en büyük havaalanı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|