03-08-2009, 18:23 | #1 |
Clinton’a ‘Uçan halı’ sorusu/Aysun Kayacı Kendini Rezil Eti!
Clinton’a ‘Uçan halı’ sorusu
Ankara’daki resmi temaslarını tamamladıktan sonra İstanbul’a gelen ve NTV’deki ‘Haydi Gel Bizimle Ol’ programına konuk olan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, ilginç sorularla karşılaştı. Programın sunucularından manken Aysun Kayacı Clinton’a, “ABD’de hala bize karşı oryantalist bir bakış açısı var. Hala burada uçan halı olduğunu düşünenler var. Oysa hiç de öyle değiliz” şeklinde ‘oryantalist’ bir soru sorması dikkati çekti.AYSUN KAYACI'DAN AK PARTİLİLERE AĞIR HAKARET FIRAT'TAN KAYACI'YA AĞIR CEVAP FAHİŞE DENİLMESİNİ AK PARTİ'YE BAĞLADI ORYANTALİZMİ ELEŞTİRİRKEN ORYANTALİSTÇE SORDU Çiğdem Anat, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın sunduğu programda, programı sunanların yanı sıra izleyiciler de ABD Dışişleri Bakanı Clinton’a sorular sordu. Daha önce ‘Benim oyumla dağdaki çobanın oyu niye bir tutuluyor?’ diyerek AK Parti’ye oy verenleri aşağılamış olan Aysun Kayacı, İngilizce olarak başladığı sorusuna Türkçe devam etti ve “Amerika’da hala bize karşı oryantalist bir bakış açısı var. Hala burada uçan halı olduğunu düşünenler var. Oysa biz hiç de öyle değiliz” şeklinde ‘oryantalist’ bir soru sordu. CLINTON SORUYA GÜLDÜ Soruya gülerek cevap veren Clinton, dünyanın çok küçüldüğünü belirterek, facebook’u en çok kullanan dünyadaki iki ülkenin ABD ve Türkiye olduğunu ve bunun iki ülke insanının birbirini anlamasına yardım ettiğini söyledi. PINAR KÜR: TÜRKİYE’DE KADINLAR GERİYE GİDİYOR Programın sunucularından Pınar Kür ise Clinton’a, ABD’de son 50 yılda kadın hakları konusunda büyük gelişmeler yaşandığını, ancak Türkiye’de son yıllarda kadın hakları konusunda geriye gidildiğini söyledi ve bu durumu nasıl gördüğünü sordu. Clinton soruyu, Türkiye’de demokrasi adına çok iyi gelişmeler olduğunu belirterek yanıtladı. SÜLEYMAN KAYA-HABERVAKTİM.COM
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-08-2009, 18:26 | #2 |
Suç bu salağın değil bunu tv'ye çıkaranların... ;)
|
|
03-08-2009, 18:29 | #3 |
Bu zaten rezil bi kadın :D Rezil olması bir şeyi değiştirmezki :D
Güzelliği aklına vurmamıs :D |
|
03-08-2009, 18:34 | #4 |
Bu sarışın mı yoksa çakma sarışın mı? O da önemli... :D
|
|
03-08-2009, 18:49 | #5 |
Türk toplumunun bütün değer ve yargılarından fakir,zenginliği ise parada pulda,malda mülkte arayan cahil bir kul..
|
|
03-08-2009, 18:59 | #6 |
|
|
03-09-2009, 01:22 | #7 |
Mehmet Ali Erbil'in bi programı var<<<HEM SARIŞINIM HEM AKILLIYIM DİYORSANIZ BAŞVURUN!!!>>> daha bişey demeye hacet yok....:yehoo::D
|
|
03-09-2009, 17:21 | #8 |
bu tip kişiler kişilkten cıkmış tvler bunları malzeme diye kullanır aptal sarışın ta kendisi
|
|
03-09-2009, 17:38 | #9 |
Bu haysiyet sahibi olmamış kişiyi kaala bile almayıp bahsettiği konuyla ilgili yorum yapmıyorum.
|
|
03-09-2009, 17:43 | #10 |
yorum yapmaya değmez kim ki seviyesine düşelim haddini bilmez ukala kokoşşşşşşşş
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aysun, kayacı, kendini bilmez, rezil |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|