AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-02-2011, 18:01   #1
Kullanıcı Adı
serdary
Post Clinton'dan Ladin açıklaması!
El Kaide Lideri Usame Bin Ladin'in öldürülmesi ile ilgili açıklama yapan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, dünya çapında terör karşıtı bir ağ boluşturma çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Clinton açıklamasında: "Bütün kıtadaki arkadaşlarımız ve ortaklarımız ile birlikte çalışıyoruz. El Kaide ve üst yöneticilerine karşı çalışmalarımız, Pakistan ile birlikte çalışıyoruz. El Kaide ve ve El Kaide'nin terör mücadelesi bu ölümle sonuçlanmayacaktır. Afganistan'da mücadelemize devam edeceğiz. Güçlü hükümet inşa etmek için yardımlarımız devam ediyor, devam edecek.
El Kaide ve diğer militanlara karşı mücadelerimiz sürecek. Bugün mücadelemizi daha yukarı çekmek zorundayız. Bizim üstemizden gelemezseniz. El Kaide'yi yenmek için daha barışçıl süreci ortaya koyabilirsiniz.
"BURASI AMERİKA"
Bazıları hiçbir zaman bu günü görmeyeceğimizi düşündüler. Biz bir kez daha kendimizi hatırlatalım, burası Amerika.
11 Eylül olayının arkasından kahramanlıkları hatırlayalım. Bu süreç sonrası zorlukları atlatmayı başardık. Bundan söyle de böyle olacaktır. Dünyanın dört bir yanında barışçıl olmak için mücadelemiz devam edecektir.


Kaynak

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi