|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi. Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç? İşte bunun cevabı: Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() COLA TURKA İÇEN BİRİ OLARAK COCA COLAYA KARŞIYIMMM KARDEŞİMM ŞEREFSİZ HERİFLER KAZANDIĞI PARALARI İSRAİL ORDUSUNA BAĞIŞLAMIŞ ZATEN İÇMEM BU KOLAYI İÇİNCE KAN İÇİYOMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() onu evimize bile sokmuyoruz zatennn
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gelirinin yarısı İsrail Donanmasına giden bir firmayı kullanan Türk Müslümanları protesto ediyorum
verdikleri paralarla müslümanı müslümana kırdırıyorlar... Cola Turka.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Çok Güzel Bi Şekilde İfade Etmişsiniz. Size Katılıyorum.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hıc bır sekılde bu urunlerı kullanmıyorum kullanmamanızıda onerıyorum gecen yıllarda yapılan bır arastırmaya gore herturlu asitlı ıcecekte az bır mıktarda olsa alkol bulundugu tespıt edıldı hem paramızla canımızı hemde zevk ıcın ahıretımızı maffetmeyelım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaslar tamam cola ya karsiyiz ancak yukarida yazilanlara inaniyormuyuz gercekten??..
yok yan cevirelim, ters okuyalim, sagdan bakalim, sola yatiralim niye bunlara gerek duyuluyor ki! icmeyin olsun bitsin ama böyle kelime oyunlari bana hic ama hic inandirici gelmiyor.. kimse kusura bakmasin ama coca cola bir markadir ve büyük bir kitleye hitap ediyor böyle büyük kitleye hitap eden bir marka böyle birseye tenezzül etmez.. colayi mi savunuyorum hayir! ama böyle basit seylerede acikcasi kendimi inandirmak istemiyorum..buyrun daha iyisini yapalimda, onu icelim... kahrolsun amerika deriz amerika sigarasi, kolasi iceriz..var bir terslik ama nerede acaba ;) |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
artik o tür mailleri hic okumuyorum, siliyorum cogunun altinda iletmezsem helak olacagim yaziyordu!.. evet karholsun emperyalizm, kahrolsun amerika..ee ben levis giyiniyorum, agzimda malboro ve önümde coca cola var!.. bu basligi acan arkadasi tenzih ederim, sözüm meclisten disari yok yok disari degil meclisten iceri aslinda sorun nerede arkadaslar ya biz gercekten inanmiyoruz yada bazi seyler sadece lafta kaliyor... buyrun bir arastirin coca cola en cok hangi ülkelerde tüketiliyor..amerikan mallarini yada o maillerle yollanilan ve devamli protesto edilmesi istenilen ürünler hangi ülkelerde cogunlukta tüketiliyor.. acaba düsünüyorum biz protesto ederken, reklam mi yapiyoruz!..neden daha iyisini üretip onu cezbedici yapmak yerine böyle kelime oyunlariyla caydirici olmaya calisiyoruz... hadi ufakken cayardim icmezdim gerci o zaman paramiz yoktu ki icelim simdi ne kadar caydirici söyle bir etrafimiza bakalim ve öyle cevap verelim.. sürcü lisan ettiysek affola ;).. |
|||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() vazgecılemıo hersey lafta kalıo ıste...ve bunun ıcın turlu bahaneler uretılıo...ınanılıomu gercekten bunlara yoksa ınanmakmı ıstenıo....cunku ıradeye soz gecırılemıo..bole seylere kendılerını avutuolar fırenlıor belkıde..yıllar once amerıka go home dıye bagırnların altındada amerıkadan almanyadan gelme kot pantolonlar yokmuydu..ıste yıne aynı sey...uyanırız ınsallah bıgun ama umarım cok gec olmaz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|