07-11-2008, 12:53 | #1 |
Çok ACI Bakmayın :((
yanımdan geçen iki adım genişliğinde insancıklar tay tay diye büyümedim ben annem koşamadı peşim sıra düşlerimden parkta çikulata saatler yaşayamadım belki bekledim çokça toprak bir zemin üstünde bekledim uzaklara gitmek nedir bilirmisin sen gidebilmenin cesareti yılgınlığı kalakalmanın süngüm düştü sanmayın ben hala ayaktayım sizden tek farkım yanım da ayaklarım ...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-11-2008, 12:56 | #2 |
ay canım ya Allah yardımcıları olsun tüylerim diken diken oldu resmi görünce hele altındaki yazı resmi anlatan çok güzeldi
ne diyebilirim ki sözlerin anlamsız olduğu bi an işte +1 çok saol |
|
07-11-2008, 13:02 | #3 |
Şiirin ismi ayaklarım yanımda idi dikkat çekmez diye başlığını çok acı koydum . . .
Rabbim sabır versin çok zor durum :'( :'( |
|
07-11-2008, 13:04 | #4 |
Halimize ne kadar şükretsek azdır ... Allah yardımcıları olsun ...
|
|
07-11-2008, 13:07 | #5 |
Allaha her zaman şükretmeli bu kardeşlerimizede bu geçici dünya hayatında her zaman yardımcı olmalı ,onlara özürlerini hissettirmemeliyiz..Resmi görünce aklıma gelen sözü paylaşayım "Ayakkabılarım olmadığına üzülüüyordum ta ki ayakları olmayan bi çoçuğu görene kadar"Her zaman şükredelim ve kendimize basit sıkıntıları dert etmiyelim (+)
|
|
07-11-2008, 13:11 | #6 | |
Alıntı:
Çok güzel sözmüş Allah Razı olsun . . . :-* |
||
07-11-2008, 16:24 | #7 | |
Alıntı:
amin Şükürler olsun Halimize |
||
07-12-2008, 02:52 | #8 |
şükür olsun yüce Rabbime Keder göstermedi güldürdü beni. Ne kadar yalvarsam azdır ALLAH'a Her şeyi bol verdi güldürdü beni. Muhannet kapısı görmedi gözüm Annem sağ, babam sağ, gülüyor yüzüm Bir meclise girsem tutulur sözüm Şükr’olsun ALLAH'a güldürdü beni Okumak istedim, açıldı yollar Sevilmek istedim, sarıldı kollar Karanlık geceler, uzunca yıllar Hepsini bitirdi, güldürdü beni. Sıhhatim yerinde, dert nedir bilmem Aç görsem doyururum, fakire gülmem Doğrudan ayrılmam, haksızla olmam Kötü huy vermeyip güldürdü beni. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.inanın yazıyı okuduğum an sankii yıkıldımm.bedenimden bir parça kopmuş gibi hissettim .bi an o halde olduğumu düşündümde gerçekten o kadar zor ki.ALLAH ım dayanma gücü versin. ALLAH yardımcıları olsunn. paylaşım içinde teşekkürler NuR-eFSaN :'( :'( :'( +1 |
|
07-12-2008, 02:56 | #9 |
:'( :'(
herkesin bir imtihan vesilesi var... Allah kaldırabileceğim yükle imtihan etsin... Allah kolaylık versin bu kardeşimize de... |
|
07-12-2008, 03:07 | #10 |
Allah'ın takdiri..Kimimizi böyle fiziksel uzuvlarımızla sınıyor..Kimimizide ruhumuzla..Kimin bacağı sakat..Kiminin kalbi..!! Allah aklımıza,ruhumuza zeval vermesin..Kalbimizi sakat bırakmasında Rabbim,ayağımız sakat olsada ona şükredebilirz.. :-* (+)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|