10-07-2007, 19:18 | #1 |
çok alçakgönüllüyüm ben =))
Aslinda cok alcak gönüllü biriyim ben ya ;)
Azla yetinir - fazla bisi istemem :p Bir yarim olsun esmer yakisikli, Cok sey istemem boyu 1.80 olsun. Fazla zengin olmasin umrumda degil, Yeterki 50-60 milyari olsun. Meslege etikete hic önem vermem, Isterse mühendis, isterse doktor olsun. Dügünümde fazla görkem istemem, Yeterki nikahimiz Hilton'da olsun. Balayimiz kücücük bir tatil, Paris'de Roma'da New-York'da olsun. Yüzgörümlügü önemli degil, Ne cikar birkac tasli pirlanta olsun. Nerede olursa olsun otururum ben, Minicik üc katli bir kösküm olsun. Evimde erkegimin sözü gecmeli, Yeterki benimde müsadem olsun. Ev islerimi kendim yaparim, Bana yardim edecek birkac hizmetcim olsun. Yemek hazirlamak ayri bir zevktir, Pisirecek Bolu'lu bir ahcim olsun. Midem büyük degildir kuru ekmek yerim, Yeterki katigim siyah havyar olsun. Seyahat etmek en büyük zevkim, Yeterki arabam BMW olsun. Yaz tatilim sakin gecmeli, Bunun icin side'de bir yalim olsun. Soguk karli kis günlerinde, Ugrak yerimiz Uludag olsun. Yilbasi gecesi tek eglencemiz, Maksim'de iborotti konseri olsun. Dogumgünümü hatirlasin yeter, Yeterki hediyesi bir yakut olsun. Yildönümümüzü birlikte kutlayalim, Bana hediyesi bir villa olsun. Kocayalim onunla ayni yastikta, Yeterki yastigimiz atlastan olsun. Cocuklarimi kendim büyütürüm, Bakacak Italyan bir dadimiz olsun. Bundan ibaret bütün istegim, Nice kismetlerim ciktida teptim =)) Benim gibi bir alcakgönüllüyü Alacak olan sadece birazcik... eee iste birazcik ))
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-07-2007, 19:23 | #2 |
çook alçakgönü!!üyüm ben =))
daha ne istesin ki...zavallıcık...çok mu istiyor...istedikleri ne kadarda masumane değilmi...
|
|
10-13-2007, 00:36 | #3 |
merve biliyo musun bnde alçakgönüllüyüm..sanırım :D
|
|
10-13-2007, 16:16 | #4 | |
Alıntı:
|
||