![]() |
#1 |
![]() Ey olmamasini istedigi meydana gelmesine engel olan Mânî -Ey zararli seyleri ve manileri defeden Dâfi -Ey faydali seyleri yapan Nafî -Ey bütün sesleri isiten Sem’î -Ey dilediklerinin mertebesini yükselten Rafî -Ey herseyi san’atla yapan Sânî -Ey kullarina sefaat eden Safî -Ey istedigini istedigi sekilde toplayan Camî -Ey ilim ve ihsani herseyi içine alan Vasî -Ey istedigi seyi istedigi sekilde genisletip bollastiran Mûsî -Ey bütün sanatlarin sanatkâri -Ey bütün mahsulatlarin yaraticisi -Ey bütün riziklananlarin rizik vericisi4-Ey bütün sahip olunanlarin sahibi -Ey bütün sikintiya düsenlerin ferahlaticisi -Ey bütün üzüntüye düsenlerin sevindiricisi -Ey bütün merhamet olunanlarin merhamet edicisi -Ey bütün yardimcisiz kalanlarin yardimcisi -Ey bütün ayiplilarin ayibini örten -Ey bütün zulme ugrayanlarin siginagi -Ey sikintim aninda hazirligim -Ey musibetim aninda ümidim -Ey yalnizligim aninda arkadasim -Ey gurbetligimde dostum -Ey nimetlendigim anda sahibim, -Ey kederim aninda ferahlaticim -Ey ihtiyacim aninda yardimima koian, -Ey zor durumumda siginagim, -Ey korkum aninda yardimcim, -Ey saskinligim aninda yol göstericim, -Ey gayblari bilen, -Ey günahlari bagislayan, -Ey ayiblari örten, -Ey sikintilari kaldiran, -Ey kalpleri degistiren, -Ey kalpleri süsleyen, -Ey kalpleri nurlandiran, -Ey kalplerin tabibi, -Ey kalplerin sevgilisi, -Ey kalplerin dostu, -Ey yücelik ve ululuk sahibi Celil -Ey gerçek güzellik sahibi Cemil, -Ey kendine güvenen kullarinin isini en iyi yoluna koyan Vekil, -Ey kullarinin takatini asan islerini üzerine alan kefil, -Ey kullarina yol gösteren delil, -Ey kullarinin hata ve yanlislarini bagislayan Mukil, -Ey her seyden haberdar olan Habir, -Ey lütuf u keremi bol olan latif, -Ey sonsuz izzet sahibi Aziz, -Ey bütün mevcudatin gerçek sahibi ve hükümdari olan Melik, -Ey saskinlarin yol göstericisi, -Ey yardim isteyenlerin yardimcisi, -Ey medet isteyenlerin imdat edicisi, -Ey korunmak isteyenlerin koruyucusu, -Ey asilerin siginagi, -Ey günahkarlarin bagislayicisi, -Ey korkanlara emniyet veren, -Ey miskinlere merhamet eden, -Ey yalnizlik duyanlarin dostu, -Ey darda kalanlarin dualarina cevap veren
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah razı ollsun
|
|
![]() |