![]() |
#1 |
![]() coca-cola ve pepsi'nin ortalama ph değeri 3,4.
Bu asitide dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. pepsi veya coca-cola'yi içmeden önce düşünün. dünyada hiç kimsenin tavsiye edemeyeceği karbondioksit içiyorsunuz.2 yıl önce ,DELHİ ÜNİVERSİTESİnde"kim daha fazla coca-cola içecek"diye bir yarışma düzenlenmişti. 8 şişe coca-cola içen kazandı ve herkesin gözü önünde öldü. çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu. birisi kırılmış dişini bir şişe pepsinin içine koydu ve diş 10 günde eridi...!dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanabilen organlarımızdır. biraz daha kötü bir şeyler öğrenmek ister misiniz: tuvaleti temizlerken birde bir kutu kolayı deneyin...etkileyici bir sonuç alacaksınız.. kola: elbiselerinizdeki yağ lekelrini cıkarır. arabaların ön camındaki lekeleri de yok eder.. kola iyi bir temizlik malzemesi olabilir.. AMA bir yerde yanlışlık var biz bu maddeyi içiyoruz... afiyet olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kolanın çok büyük zararları var. İçerken dozunu kaçırmadan içersek fazla zarar veremeyebilir. Bu aslında sadece kola için değil diğer tüm besinler ve içecekler içide geçerli. Herşeyin azı karar çoğu zarar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() esra çok önemli bikonu gerçekten bende çok nadir kola içerim içtiğimdede cola turka tercihimdir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya annem dıkkat edıo bole seylere ama yınede ıcıoruz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende çok severim helede bu sıcak günlerde çok iyi geliyor ama dozunu kaçırmamakta fayda var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ölümüne cola turka ölümüne link
sıcaklarda cola daha da terletirmiş ama ne yapalım |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaşlar denemesi bedava.bir diş parçasını 10 gün ağzı kapalı kolanın içinde bekletin.eriyor.denedim gördüm bn
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ne yapsak acep ya...kola ve sigara ayrılmaz ikili benim için...hamdolsun bi sıkıntısını görmedim ama tabirse su gibi gidiyor bizde...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() cola sigara gibi bişey ya benden içmeden yapamiorummm
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 8 şişe olayı haricindekilere inanmıyorum...(aynı miktarda su bile içsen bir zararını görürsün herşeyin bir kapasitesi var...)
herkes ayrı bir hurafe atıyor ortaya... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|