|
![]() |
#1 |
![]() Adam lokantaya girer, masaya oturur ve garsona bir çorba getirmesini söyler. Çorbaya ilk kaşığı salladığında bir de ne görsün…kocaman bir sinek…çorbanın üzerinde yüzüyor. Hiddetle garsonu çağırarak yüksek sesle sorar. “Garson çorbadaki bu sinek de ne?” diye. Garson gayet soğukkanlı bir şekilde cevaplandırır. “Çorbadan uçak çıkacak değil ya beyim, elbette ki sinek çıkacak!” der. *** Ben bu CHP’nin dinleniyoruz yaygarasını bir türlü anlayabilmiş değilim doğrusu. Sanki bu adamlar bu ülkede yaşamıyorlar. Bizzat devletin resmi güvenlik kurumlarının kendi amirlerini bile dinledikleri fişledikleri bir ülkede daha ne bekliyordunuz beyler? Bu memlekette nice masum insan havadan sudan bahanelerle fişlendiği zaman siz neredeydiniz? Siz bu ülkede bakanların, başbakanların bile dinlendiğini bilmiyor muydunuz? Sıra size gelince ne diye cıyaklıyorsunuz? *** Biz şimdi bu CHP’nin sözde şaşırma ve şok olma numaralarına inanalım mı? Sakın bu iş Önder Savın geçen hafta hac ibadeti hakkında ettiği “münasebetsiz lakırdıları” unutturmak için yapılan bir şamata olmasın. Önder Sav’ın inancı mezhebi nedir bilmemem. Beni de hiç ilgilendirmez doğrusu. Ancak yapmış olduğu saygısızlıktan dolayı önce bir adam gibi milletten özür dilemeli değil miydi? Biz hele şu Önder Sav’ın saygısızlığının şokunu atlatalım….sonra CHP’nin dinlenme işine de döneriz. *** Olayın bir diğer yönü de, her nedense, son günlerde bazı Anayasa Mahkemesi üyelerini ve bir takım CHP’lileri bir dinlenme korkusu aldı. Siz yanlış bir şey yapmazsınız ki beyler. Dinlenmekten neden korkuyorsunuz bu kadar? Yoksa Önder Sav’ın geçen hafta ağzından akanlar siz CHP’lilerin normal hali mi? Kendi mekanlarınızda milletin dini ve inancı hakkında neler söylediğinizin duyulacağı korkusu mu aldı sizi şimdi? Ne kadar da ilkeli ve dürüstsünüz doğrusu!!! Neden başkalarını takiyye yapmakla bu kadar çok suçladığınız da anlaşılıyor hani! Takiyyecilikte siz de hiç fena değilmişsiniz yani! Cemal Saygılı...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yorum yapamıyorum acaba chp li biri bunu okusa azıcık yüzü kızarır mı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Demek ki herkese lazım olan ;
SAYGI, SEVGİ VE ADALET imiş ... İdeolojik tutumlar, Hakk' ka karşı olursa cezası da kendi elinle olur. CehaletPE, bunu artık eğitilerek öğrenmeli ... ;) Paylaşım için teşekkürler ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben teşekkür ederim okuduğunuz için
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() BEN CHP LİYİM OKUDUM VE HİÇ YÜZÜM KIZARMADI HATTA BUNA ŞİMDİ GÜLÜYORUM YAAA :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
merak etme bir arkadaş demiş zaten yüzünüz kızarmaz hiç görmedik zaten daha hatanızı kabul edip suçunuzu bildiğinizi ![]() acaba torunlarım görür mü :-X |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|