![]() |
#1 |
![]() Ben dün sabah sakallı birisini, elinde yeşil üzerinde Kuran ayeleri olan bir bayrağı (suudi arabistan bayrağına benzeyen bir bayrağı) üstünde taşıyarak ve şöyle bağırarak 'vurun vurun katile vurun' falan gibi bağırarak tek başına cadde boyunca hızla yürüdğünü gördüm, yanımdan geçti o esnada bizim mahallede !!! Ve böyle bir şeyi bu 24 yaşıma kadar görmüş değilim ne bizim mahallede nede fatih çarşambada !!! Allah aşkına bu nedir
![]() ![]() ![]() ![]() Keşke dedim sonra durdurup onu ne yapıyorsun sen, niye yapıyorsun diye sorsaydım dedim, hazır ne güzel benim gibi bir belaya denk gelmişken
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çevirip sorsaydın...
o dediğin bayrakta tevhit bayrağıdır kesin... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Keşke dedim sonra durdurup onu ne yapıyorsun sen, niye yapıyorsun diye sorsaydım dedim, hazır ne güzel benim gibi bir belaya denk gelmişken
İşte o zaman sizi tebrik ederdim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Delidir belki bizim burda da sakallı bir deli var yolda sağa sola bağırıp küfür ediyor ben durdurup sormaya tırsıyorum sonuçta deli
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu ülkenin deliside veliside bitmez..acayip bir ülkeyiz vesselam..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Her yerde var aslında onlardan. Aklımızın erişemeyeceği kadar enteresan görünümlü insanlar var. Yani Depare'nin dediği gibi 'deli' ya da Adem Etyemez'in dediği gibi 'veli' de olabilir..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İzmittede var böyle 1-2 deli yav valla görüyorum arada sakallı
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() O halde delilerin ikinci bir 28 şubat olayı çıkartmak için birleştikleri kanısı doğuyor burdan (8
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bu deliler hep böyle anları neden bekliyor anlayamadım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |