AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-10-2010, 23:26   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Question Cübbeli'nin Amacı Ne ?
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Ünlü ile Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl yöneticileri ile bir araya geldi.

Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Ünlü ile Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Yöneticileri ile biraraya geldi ve "Ben de Kars Anı harabelerinde olmak isterdim" dedi.

İL YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Ünlü ile Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl yöneticileri ile bir araya geldi.

MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın ve MHP İstanbul İl yöneticilerinin iştirak ettiği görüşmede Ahmet Ünlü, Ehli sünnetin bu milletin birliği, devletin bekası için büyük önemi olduğunu söyledi.

GELENEKSEL İSLAM YOK EDİLMEK İSTENİYOR

Geleneksel İslam'ın mezhepsizler, diyalogcular, vahabiler ve İrancılar tarafından yok edilmek istendiği bir dönemde olduğunu söyleyen Ünlü, “Büyük Ortadoğu Projesi ile geleneksel İslam anlayışından uzaklaşılarak, ılımlı İslam adı altında başta Türk milletinin olmak üzere tüm İslam aleminin manevi dokusunun bozulmak istendiğini” söyledi.

Hayrettin Karaman ve Mustafa İslamoğlu'nun İslam adına yaptığı çalışmaları eleştiren Ünlü, bunların batıl görüşlerine karşı Reddiler adlı çalışmasını tamamladığını ve kısa bir süre sonra kitapçıların raflarında yerini alacağını söyledi.

CÜBBELİ: ANİ'DE OLMAYI İSTERDİM

Özellikle mezhepsizlerden ve İrancılar'a duyduğu tepkiyi dile getiren Cübbeli Ahmet Hoca, buna dur diyecek siyasi iradenin iktidarda bulunmadığını ifade etti.
Bir buçuk saat süren görüşmenin sonunda Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz haftalarda Kars, Ani Harabeleri'nde kıldığı Cuma Namazı'na da değinen Ünlü, “Sağlığım elvermiş olsaydı, bende orada saf tutanlardan biri olmayı çok isterdim” dedi.

tevhidhaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-10-2010, 23:27   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Garibime gitti.Bakalım doğrulucak mı
Alt 11-10-2010, 23:37   #3
Kullanıcı Adı
Esselâm
Cübbeli hoca bir bizi sevmiyor ama cemaati ak partili
Esselâm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2010, 23:38   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
yapar öyle şeyler...
Alt 11-10-2010, 23:41   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
normaldir sonucta cemaat her partiye ayni uzaklikta olmasi gerekiyor ve bu acidan bu tür nezaket ziyaretleri dogaldir..
acikcasi mhp gibi cemaatlere kati bir sekilde tutum sergileyen bir partiden böyle bir adim atilmasi beni daha cok sasirtti..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2010, 23:45   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bir yer de okudum veya duydum hatırlamıyorum.
Bir aşiret lideri DP den sanırım tam bilmiyorum chp ye geçiyor ve halkına oy vermesini istiyor.
Kimse oy vermiyor,sözünü dinlemiyor ve seçilemiyor
Ahmet hoca cemaati yönetmeye kalkmaya kalkışırsa sözü hava da kalır.
Doğrulucak mı bakalım bu önemli.
Alt 11-10-2010, 23:48   #7
Kullanıcı Adı
El Emin
Yargılamadan önce az sabır etmek gerek.
Hoca Meyhaneye girer.Hemen atlarız bak hocada ne adam çıktı deriz.
Hoca kahveye girer.Bak hocada okeycilerden deriz.
İçeriğini ve amacını bir öğrenmek gerekir.
Mhp ile de görüşebilir Chp ile de.
Suizanda bulunup yanılacağımıza Hüsnüzanda bulunup yanılalım.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2010, 23:49   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
zaten cemaat ve asiretlerde yönlendirmeler cogu zaman ters tepebiliyor.. mesela yeni asyacilar her daim demokrati parti gelenegi desteklerler ama son secimlerde taban, tavanla ters düsüyor ayni sekilde süleymancilarda anap ve dyp yi desteklemeleri yönünde cemaat önderleri tarafindan telkinde bulunurken cemaat üyeleri son secimlerde tamamen ak partiyi desteklemistir..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2010, 23:53   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten cemaat ve asiretlerde yönlendirmeler cogu zaman ters tepebiliyor.. mesela yeni asyacilar her daim demokrati parti gelenegi desteklerler ama son secimlerde taban, tavanla ters düsüyor ayni sekilde süleymancilarda anap ve dyp yi desteklemeleri yönünde cemaat önderleri tarafindan telkinde bulunurken cemaat üyeleri son secimlerde tamamen ak partiyi desteklemistir..
Hocam ben annemin babamın sözünü dinlemiyorum hocaların sözlerini mi dinlicem
Kimilerinin din hakkında söylediklerini bile korkarak dinliyorum 'ya yanlışsa' diye.
Herkes kendisine göre doğru neyse ona oy veriyor,hocası parti ismi verse ne vermese ne değişti devir

Severim Ahmet hocayı ama bu yaptığı doğruysa ve yalanlamazsa üzülürüm valla.
Siyasete karışmamış olarak biliyorum çünkü kendisini.
Alt 11-11-2010, 00:00   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
cübbeli hocanın ne yaptığını ben son dönemde anlamıyorum...
önüne gelene reddiye herkese salvo...
öbür yandan bakıyorum o kanal senin bu kanal benim...
saadettin ustaosmanoğlu onun hakkında bir iki şey söylemişti bir röportajında yerinde bulmuştum o tespitleri...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)