![]() |
#1 |
![]() PKK, Cudi'de kıskaç altında: 15 terörist öldürüldü
23.12.2011 - 15:18 ![]() Terör örgütüne yönelik operasyonda örgütün Cudi Dağı sorumlusu Serbest Haruni ve 14 terörist ölü ele geçirildi. Silahlı teröristler kaçmak isterken güvenlik güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Onlara yardım eden 17 kişi gözaltına alındı. Şırnak kırsalında da terör örgütünün cehennem deresi sorumlusu Agit Batman ölü ele geçirildi. İnsansız hava araçları tespit etti İnsansız hava uçaklarının elde ettikleri görüntülerin ardından harekete geçen güvenlik güçleri, Cudi Dağı'nda operasyon başlattı. 4 gün önce başlatılan operasyonlarda teröristler sıcak temas sağlandı. Teslim ol çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 15 terörist öldürüldü. Teröristlerden birinin Cudi Dağı sorumlusu Serbest Haruni olduğu belirtildi. Çatışmada Uzman Çavuş Mehmet Bostanoğlu şehit oldu. Cehennem Deresi sorumlusu öldürüldü Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi Bölgesi'nde de bir grup terörist tespit edildi. Bölgeye jandarma özel harekat birlikleri ve komandolar indirildi. Terörist grupla sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada örgütün Cehennem Deresi sorumlusu olduğu belirtilen Agit Batman ölü ele geçirildi. (TRT haber)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Son zamanlarda çok güzel operasyonlara imza atılıyor Allah bozmasın.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bugün pkk nın bölge sorumlusunun cenazesinin ortasında bulduk kendimizi. birkaç kişi arabanın camlarına yapıştı ve bizden zafer işareti yapmamızı istedi. kendilerine mecburen el salladık ve geçtik oradan. dikkatimi çeken cenazeye az sayıda kişinin katılmasıydı. cenazenin olduğu mahallede herkes birbirini tanır, cenazeler kalabalık olurdu. artık olmuyor!
KCK operasyonları mutlaka devam etmeli. Güneydoğuda artık esnaf kepenk kapatmıyor! Sokaklarda pkk nın sözde bayrakları dolaşmıyor. eylemler olmuyor. rahatlık fazla batmıştı pkk militanlarına. daha önce tüm şehri dolaşarak (emniyetin karşısındaki dükanlar dahil) esnafa kepenk kapattıranlar artık ortalıkta görünmüyor. pkk abartılacak bir güç değil. elimizdeki teknolojik silahlarla pkk yı susturmak rahat. yeterki işini dürüst yapan komutanlarımız olsun! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() son cukurca baskinindan sonra ordumuz üstündeki ölü topragini atti.. polisle, ortak istihbarat yaparak pkk ya agir darbe vurdular ayni sekilde bunan paralel olarak kck denilen sözde sehir yapilanmasina büyük darbeler vuruluyor..
bölge halkinin seside cok gür cikmaya basladi bu acidan bu sorunun cözümü adina sahsen umutluyum ki askeri ve hukuki hamlellera paralel kültürel haklari veren hamlelerde gelirse pkk tam anlamiyla köseye sikisacakdir! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu haberler Başbakanın yakın tarihte Basın kuruluşlarının üst düzey yetkilileri yaptığı toplantıdan sonra sıkça çıkmaya başladı Ben terörle mücadelede eskiye nazaran herhangi bir değişiklik olduğuna inanmıyorum ikide bir önümüze gelen işte şu kadar üst düzey terörist öldürüldü haberlerinide komik buluyorum topu topu 5-6 bin kişilik bir terör örgütü olan PKK'nın her gün üst düzey yöneticileri öldürülüyor ama hiç birinin ismini daha önce duymadık ismi duyduklarımız ise hala yaşıyor ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 14 değil son bilgilere göre 5 terörist teslim olmuş 27 terörist öldürülmüş çok güzel haber..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 30 SENEDE BİTİRİLEMEYEN TERÖRÜN 4-5 AYDA BELİ KIRILDI DEMEKKİ BİTİYORMUŞ...
SEN SAĞLAMDURUSAN NE RÜZGAR NE FIRTINA SENİ KIMILDATAMAZ EĞER İÇİN BOZUK OLRSADA 30 SENEDE UĞRAŞIRSIN 50 SENEDE ALLAH İÇİMİZDEKİ VATAN HAİLERİNE KAFİRE FIRSAT VERMESİN.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sadece üzüldüm.
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Polis, asker ve MİT'in operasyon yetkisi, valiliklerde tek elde toplanınca bürokrasi azaldı ve kordinasyon ve istihbarat paylaşımı ilk meyvelerini vermeye başladı.Pkk'yı bitirme konusunda devleti ilk defa bu kadar güçlü ve kararlı gördüm.Belki kamuoyunuda fazlası ile ses getirmesede yapılan operasyonlar Pkk'ya verilen zaiyat taktire şayan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Biri gelsinde neden sadece üzüldüğünü bilmeden sana küfür etsin diyemi neden üzüldüğünü bu kadar hassas bir konuda açıklamadan yazıyorsun ? Yoksa forumda seni tanımayan veya yeni üyeler ziyaretçiler AK Parti forumda PKK'lılar cirit atıyor diye düşünmeleri içinmi bu kadar düşüncesizce yorum yazıyorsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|