![]() |
#1 |
![]() Cudi Dağı'nda çatışma: 4 güvenlik görevlisi şehit oldu
21.03.2012 - 13:18 ![]() Şırnak'ın Cudi Dağı'nda güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 4 güvenlik görevlisi şehit oldu. VİDEO ![]() ![]() Şırnak ile Silopi arasında bulunan Cudi Dağı'nda kırsal alanda arazi taraması yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensupları tarafından pusu kuruldu. Terör örgütü üyeleri, güvenlik güçlerine dürbünlü Kanas ile ateş açtığı öğrenildi. Açılan ilk ateşle 3 Özel Harekât polisi ve bir uzman çavuş şehit oldu. Cudi Dağı'ndaki çatışmada yaralıların olup olmadığı şimdilik bilinmiyor. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah rahmet eylesin..kalanlarada sabır versin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allah sabır, versin başta annelerine ve yakınlarına..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ALLAH rahmet eylesin...
Kürdistan türküsü tutturup memleketi bölmeye çalışanlar cezasız kalmamalı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hani birilerinin bayrami ya onlarda bayram niyetine kan akitiyor!.. ama o kanda bogulacaklar bunu kendileride biliyor..
Sehitlerimize rahmet, ülkemize bassagligi diliyorum.. buyrun ic savas meraklilari kirli savasiniza 5 kisiyi daha feda ettik, kina yakabilirsiniz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Allah rahmet eylesin. Üç maymun oynayan ülkeyi güllük gülistanlık zanneden pollyanalar gördüğünüz gibi bu ülkede insanlar hala birbirini öldürüyorlar. Hadi şimdi iki kelime söyleyin vatan sağolsun deyip işin içinden çıkıverin . İnsanların hür bir şekilde yaşayamadığı birbirlerini öldürdüğü bir vatan sağolmasın .
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah rahmet eylesin,ölen insan evladı,öldürün bilmem ne çocuğu,fark var.
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
ne diyeyim su irk olayi isin icine girdigi zaman insanlari taniyamaz oluyorum o acidan seninde kürt milliyetciligi yapmani normal karsiliyorum!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() insanları yaftalayıp işin içinden kurtulmak çok kolay olduğu için bu yolu seçiyorsun sanırım. Valla ben yıllardır Türk Milliyetçiliğine dayanan bir eğitim sisteminin öğretileriyle yetiştim eğer bunun aksi bir şey yapıyorsam bu sistemin beceriksizliğini gösteriyor demektir. Devletin istediği milliyetçi muhafazakar laik insan profiline girmeyen her insan kah bölücü olmuştur bu ülkede kah irticacı olmuştur . Ben devlet için ideal bir vatandaş profili çizmeyeceğim ama devlet vatandaşları için ideal bir devlet olacak inşaallah.
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() havalar ısındı...
kan isteyenlerin tam istediği dönem... bol bol ölüm haberi gelir... Allah sabır versin yakınlarına... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|