AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-13-2014, 12:31   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gezi'de Başaramadılar, Tekrar Deniyorlar
Erdoğan: Gezi'de başaramadılar tekrar deniyorlar



Kobani'yi bahane ederek düzenlenen gösterilere tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gezi olaylarında başaramadılar, 17 - 25 Aralık'ta başaramadılar. Şimdi tekrar deniyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da STK temsilcilerine hitap etti.

Suriye'de yaşananları bu noktaya getiren Esed rejimidir, bu rejim düzelmediği sürece sorun düzelmeyecektir. Artık dünyadan kopuk bir Türkiye yok. Olmazsınız da. NATO, dünyayı nasıl yakından takip ediyorsa bizim de takip etmemiz gerekiyor.

Suriye'den bize ne, Irak'tan, Kırım'dan Bosna'dan bize ne diyenler ile, İstanbul'dan, İzmir'den Kars'tan bize ne diyenler arasında hiçbir fark yoktur.

Kobani'yi bahane etmek suretiyle ülkemizin geneline yaygın, her tarafı kan, ölüm, böyle bir tabloyla karşı karşıya bıraktılar.

Gezi olaylarında başaramadılar, 17 - 25 Aralık'ta başaramadılar, şimdi tekrar deniyorlar.

Benim terör örgütüm iyi, onun terör örgütü kötü anlayışına gitmek ahlâki bir anlayış değildir.

Türkiye'ye geliyorlar fatura kesiyorlar. IŞİD'e biz silah yardımı yapmışız. Hâlâ bunu insafsızca, edepsizce kullanıyorlar. Kimse, Türkiye'nin IŞİD'e böyle bir yardımda bulunduğunu asla ispat edemez, asla söyleyemez.

Biz, terörün her çeşidine bugüne kadar karşı olduğumuz gibi bundan sonra da karşı olacağız.


31 vatandaşımız öldürüldü ve bunların içinde iki tane polisimiz var. Yine bir emniyet müdürümüz yaralı. O gün eşiyle de görüştüm, durumunun iyi olduğunu söyledi. Bir diğer polisimizle bizzat kendisiyle görüştüm. Rabbimden kendilerine şifalar diliyorum. Ölen kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum.

Bundan sonraki süreçte bu çok daha farklı süreçte yürüyecek. Bizim ülkemizdeki can, mal güvenliğindeki sorumluluğumuz neyi gerektiriyorsa bunu yapmak durumundayız.

Bizler asla illegaliteye ülkemizde müsaade edemeyiz. Her şey legal çizgide olacak. İllegaliteye başvuranlar bunun bedelini er veya geç ödeyecek.

Kaynak

Yeni Şafak 10.10.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi