AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-03-2015, 23:29   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Kasım Seçimi Mesajı: İstikrar ve Güvene Sahip Çıkıldı
Erdoğan'dan 1 Kasım mesajı



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye ve millet için hayırlı olmasını dileyerek, "Bu demokratik yarışta yer alan tüm partilerimizi, sandığa gidip oy kullanmak suretiyle millî iradenin tecellisini sağlayan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Tek başına iktidar olan AK Parti'yi, Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'nu kutluyorum" ifadelerini kullandı.


Erdoğan, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçiminin resmî olmayan sonuçlarına ilişkin yazılı açıklama yaparak, Türkiye'de çok partili siyasi hayatımızda bir ilk olan, 7 Haziran seçimlerinin tekrarı mahiyetindeki 1 Kasım erken genel seçimlerinin demokratik bir olgunluk içinde tamamlandığını belirtti.

"Seçim sonuçları milletimizin tercihinin 7 Haziran'da risk altına giren istikrar ve güven ortamına sahip çıkmaktan yana olduğunu göstermiştir" değerlendirmesinde bulunan Erdoğan, sonuçlara göre Türkiye'yi 13 yıldır tek başına yöneten AK Parti'nin gelecek 4 yıl için milletten yeniden yetki aldığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarının farklı kesimler için farklı anlamlar içeren çok önemli mesajları bünyesinde barındırdığını vurgulayarak şöyle devam etti:

"En önemli mesaj, hiç şüphesiz, bölücü terör örgütü ve onun güdümündeki yapılara yöneliktir. Türkiye'nin üzerine 7 Haziran sonrasında yeniden; silahın, bombanın, şiddetin, kanın, gözyaşının, velhasıl terörün karanlık yüzünün gölgesini düşürmeye çalışan o yapıya bölge halkı başta olmak üzere aziz milletimiz güçlü bir cevap vermiştir. Baskıyla, tehditle, kan dökmekle, can almakla; demokrasinin, millî iradenin, hukukun, kalkınmanın yan yana olamayacağı 1 Kasım'da bizzat milletimiz tarafından söz konusu kesimlere açık ve net bir şekilde belirtilmiştir. Milletimiz, 1 Kasım seçimleriyle ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir irade ortaya koymuştur. Bu iradeye herkesin saygı göstereceğine inanıyorum.

1 Kasım seçimlerinin bir diğer önemli mesajı da, hiç şüphesiz, diğer muhalefet partilerine ve onların liderlerinedir. Sonuçlar, 7 Haziran seçimlerinde ikinci ve üçüncü olan partilerin eskiden beri sergiledikleri uzlaşmaz ve rövanşist tavırlarını koalisyon görüşmelerinde de sürdürmelerinin milletimiz tarafından tasvip edilmediğini göstermiştir. Aziz milletimiz, istismar ve polemik siyasetini değil; hizmet, proje ve vizyon siyasetini tercih ettiğini 1 Kasım seçimlerinde açıkça beyan etmiştir."

Erdoğan, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye ve millet için hayırlı olmasını dileyerek, demokratik yarışta yer alan tüm partileri ve sandığa gidip oy kullanmak suretiyle millî iradenin tecellisini sağlayan tüm vatandaşları da tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek başına iktidar olan AK Parti'yi, Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'nu kutluyorum. Sandıkta ortaya koyduğu irade ile Türkiye'nin geleceğine, 2023 hedeflerine sahip çıkan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak

Sabah 02.11.2015

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-03-2015, 23:30   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-13-2015, 01:45   #3
Kullanıcı Adı
SamilBasayev
Standart
Osmanlı 1 kasımda yıkıldı 1 kasımda dirilecek dediler 31 ekim gecesi...

Onlar sözlerini tuttu sıra bizde YA ALLAH BİSMİLLAH...
SamilBasayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-13-2017, 12:21   #4
Kullanıcı Adı
HalukOnuk
Standart
Allah razı olsun gardaş sağol.
HalukOnuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
1 kasım 2015, adaletvekalkınmapartisi, ak parti, cumhurbaşkanı erdoğan, genel seçim, istikrar ve güven, istikrar ve güvene, recep tayyip erdoğan, sahip çıkıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım