AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-30-2008, 12:24   #1
Kullanıcı Adı
kefenci85
Standart Cumhurbaşkanı Gül'e Güngören'de sevgi seli/Video
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 17 kişinin hayatını kaybettiği terörist saldırıların yaşandığı Güngören'i ziyaret etti. Gül'e vatandaşların yoğun ilgisi vardı.



Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 17 kişinin hayatını kaybettiği terörist saldırıların yaşandığı Güngören'de incelemelerde bulundu.. Gül'e eşi Hayrünnisa Gül de eşlik etti.

Gül, Menderes Caddesi'ne geldiği andan itibaren vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Cumhurbaşkanınına ve eşine vatandaşlar alkış ve tezahüratlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı olaydan etkilenen esnafı da tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Gül, esnaflara zararlarının karşılanıp karşılanmadığını, ne gibi sıkıntıları olduğunu sordu.

Gül kendisi ile toklaşmak isteyen vatandaşlarla da tek tek toklaştı. İkinci patlamanın olduğu yerde bir süre duran Gül, İstanbul Valisi Muammer Güler'den bilgi aldı. Terör kurbanlarının fotoğraflarının bulunduğu çelengi gösteren Gül, ''Bu insanların hepsi masumdu. Saldırıyı sahiplenenler utançlarından saklıyor, açıklayamıyor'' diyerek tepkisini dile getirdi.

Gül'ün bölgedeki incelemeleri esnasında bölgede geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Gül daha sonra bir ses bombası olduğu olan ilk patlamanın olduğu yere gelerek burada da yetkililerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanı daha sonra alkışlama yapacağı noktaya geldi. Gül burada da alkışlarla karşılandı. İlk izlenimlerini alan Gül oldukça üzgün görünüyordu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Göngören'deki terörist saldırıyı lanetleyerek, ''Burayı gezen ve gören herkes, bu terör olayını yapanların, bunun arkasında olanların, bunları planlayanların, bunlara cesaret verenlerin ne kadar insanlık dışı bir işle meşgul olduklarını görmektedir'' dedi.

Gül, hazırlanan platformda da halka hitaben yaptığı konuşmada, birkaç gün önce bütün millet olarak duyulan acının gerçekten çok derin olduğunu belirterek, Güngören'e gelerek, Güngören halkı ve tüm Türk milletinin acısını bir kez daha paylaşmak istediğini kaydetti.

Haince ve alçakça terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, tüm yaralılara da acil şifalar dileyen Cumhurbaşkanı Gül, şunları söyledi:

''Burayı gezen ve gören herkes, bu terör olayını yapanların, bunun arkasında olanların, bunları planlayanların, bunlara cesaret verenlerin ne kadar insanlık dışı bir işle meşgul olduklarını görmektedir. O kadar insanlık dışı bir iştir ki, masum insanlar, sivil insanlar, hatta bunların içerisinde çoğu çocuk, kadın bunlar bilinerek hedef alınmıştır. Bundan dolayı da hayatını kaybeden çocukların resimleri gazetelerde basıldığında utançlarından çıkıp sahiplenememektedirler bile. Bu kadar utanç verici, bu kadar alçakça bir iştir bu. Ama ne yazık ki terör dünyanın her tarafında vardır. Bugün dünya terörle beraber yaşamaktadır.''

Gül ziyareti sırasında "buradaki esnafın, evlerdeki vatandaşların bütün herkesin zarar ve eksikleri karşılanacak" diyerek bölge halkına moral verdi.

9.55'TE İSTANBUL'A UÇTU

Gül ve beraberindekileri taşıyan özel uçak ATA saat 09.55'te Esenboğa Havalimanı'ndan hareket etti.

Cumhurbaşkanı Gül'ü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Ankara Valisi Kemal Önal, Merkez Komutanı Tuğgeneral Naci Özdemir ve Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz uğurladı.

Gül ile birlikte eşi Hayrünnisa Gül de İstanbul'a gitti.

İşte Video: http://www.haber7.com/haber/20080730...-seliVideo.php

http://www.samanyoluhaber.com/haber-110889.html

HABER 7

 

kefenci85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-30-2008, 12:37   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Cumhurbaşkanı Gül'e Güngören'de sevgi seli/Video
Ergenekon terör örgütüne darbe vurulduğu günden bu yana çok şey değişti,daha önce gerçekleştirilen bombalı eylemlerde hayatını kaybedenlerin cenaze namazına katılan cumhurbaşkanı-başbakan ve bakanlar gaza getirilmiş daha doğrusu kukla halkın protestosuna maruz kalıyordu,şimdi erkenekoncular bunu başaramaz oldu ;)

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet,yaralı olanlara acil şifalar diliyorum,kameralar önünde çocuğunun-eşinin ölüm haberini alanların halini unutmak mümkün değil.


Haber için +1
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 13:13   #3
Kullanıcı Adı
Berika
Standart Cumhurbaşkanı Gül'e Güngören'de sevgi seli/Video






http://medya.zaman.com.tr/2008/07/30/gul04.jpg
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 13:14   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Cumhurbaşkanı Gül'e Güngören'de sevgi seli/Video
Ay ölüyorum cumhurbaşkanıma ya çok seviyorum mülakat sınavındada onla ilgili soru geldi zaten
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 13:20   #5
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Cumhurbaşkanı Gül'e Güngören'de sevgi seli/Video
Yüzümüz GÜL'üyor ;)
Gerçek bir cumhurbaşkanı, seni çok seviyoruz..
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım