![]() |
#1 |
![]() Kocaeli üniversitesinde komşuoğlu saltanatı sürüyor..
Cumhurbaşkanı yök'ün 2. sıradan gönderdiği kemalist başörtüsü düşmanı sezer komşuoğlunu rektör atadı. Acaba cumhurbaşkanımız hiç google'ye bakmadımı hani diyordu ya kendileri googleye bakarım. Hem saltanatları yıkacağız diyorsun hemde kalkıp kocasından devralıp yerinede kızını yetiştiren bir kemalist bayanı yök 2. sırada göndermesine rağmen rektör olarak atıyorsun. 12 yıllık kadrolaşma var. Bu kabul edilemez bir durumdur. Laik kesime şirin görüneceğim diye bu yapılanlar bu tabana bu insanlara hakarettir. Mersin üniversitesine kocaeli üniversitesine kemalist zorba baskıcı rektörleri atayan cumhurbaşkanını kınıyor başbakanımızın köşke çıkacağı günü iple çekiyorum.
![]() Konu Yalçın KARACA tarafından (11-11-2010 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah Allah gerçekten mi ?
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gerçekten çok kötü oldu bu...
özellilke kocaeli üni ataması tam skandal... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cumhurbaşkanımızın düşünüp taşınmadan ve öyle tombala çeker gibi isim belirlediğini zannetmiyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yök cumhurbaşkanına liste yollar ve cumhurbaşkanıda aralarından birisini rektör olarak atar...
atadığı adam başörtüsü düşmanı statikocu bir adam... çok kötü oldu bu çok kötü... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kayitsiz baglanma diye birsey yok...
yanlisla her turlu protestona sahip cikariz kardes... aratirmasini yapalim ona gerekli adimlari atariz... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Şaşırdım..Neye dayanarak yaptı böyle bir şey acaba..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu zillet kadını tekrar rektör yaparak bunca insanı mağdur etmeye kendisini oraya getirenlere teşekkürü bumu sayın cumhurbaşkanının ? Eşinin örtüsünden dolayı üniversitelere giremediği günleri ne zaman unutmuş sayın cumhurbaşkanı ?
Akşam akşam tepem attı mersin fiyasko kocaeli skandal mimar sinan rezalet... Recep tayyip erdoğan her zaman farkını ortaya koyar kim ne derse desin ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bu bayan yasakcimi bak bunu yeni ögrendim kendisi bizim klüp baskaninin(sadri sener) kardesi olur ve sayin sener oldukca demokratik biridir..
aslinda cumhurbaskani bir nevi denge olayini güdmek istemis ama tescilli yasakcilara dikka etmeliydi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
hayrünnisanın cahilane başörtüsü tutumunun ardından "karıma katılıyorum" diyen abdullah gül, bu atamalardan sonra gözümden iyice düştü. bugün gazeteciler erdoğana sordular hayrünnisaya katılıyor musunuz? diye. helal olsun başbakanımıza, dik duruşunu gösterdi. açık açık söylemese de katılmadığını ima etti. demekki insan köşke girince bir başka hal alıyor. adamı uyutuyorlar mı ne? artık abdullahı görür görmez yüzümde kendiliğinden oluşan o gülümsemeden eser kalmadı.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|