![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Muhterem haber nerede
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() resme tıklayın...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Abdullah Gül’e Yıldız Teknik Üniversitesi’nde protesto
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katıldığı Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Akademik Yıl Açılış töreni öncesi bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. Cumhurbaşkanı Gül'ün törenin yapıldığı Oditoryum binasına girişinden hemen sonra meydana gelen protestoda, 30 kişilik bir öğrenci grubu, B Blok önünde açtıkları pankartla ve attıkları çeşitli sloganlarla parasız eğitim talebinde bulundu. Üzerinde "Ferhat Tüzer ve Berna Yılmaz'a Özgürlük", "Parasız eğitim istiyoruz, alacağız- Gençlik Federasyonu" yazılı pankartı açıp "Parasız eğitim istemek suç değildir" sloganları atan biri kız iki öğrenciye polis ve üniversitenin özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Öğrenciler gözaltına alındı. B Blok önünde önünde toplanan öğrenciler "Üniversiteler bizimdir", "Cemaate geçit yok", "Üniversitede AKP istemiyoruz. Harun Yahya'lar istemiyoruz" sloganları atarak, törenin yapıldığı binaya yürümek istediler. Polis buna izin vermeyince grup, oturma eylemine başladı. Böyle daha iyi oldu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Doğaldır.
''Saldırı'' boyutunda olsaydı,işte bu kabul edilemez. Bunun için bilmem ne tür bir ceza uygulanıyor,merak ettim. Üniversiteye yuvalanmış,pkk propagandası yapan,''açlıktan ölüyoruz'' derken evlerinde bira şişesinden geçilmeyen,koleksiyon yapan,paralarını dergi,dernek,pankart gibi şeylere harcayan zavallı topluluğu sonuçta. Askerden kaçmak için üniversiteye giden,oralarda okumak yerine siyaset yapan,''kahraman'' olmaya çalışan ama eline bir hiç bir şey geçiremeyen boş beyin her biri. Bunları üniversitelerden temizlemek lazım artık. Bunun vakti geldi de geçiyor bile. Bakacaklar kim kaç kere aynı üniversitede sürtüyor,kaç kere ünilere yazılmış,kaç dersten kaldığı halde evi bellemiş,neler yapıyor ediyor vs. Fişleme değil bu,aksine temizlik,eğitim yuvalarını siyasetten sökmek. Resmen kaçak brosu gibi işliyor oralar. Zibidiler sizi,baskılar bizi bilmem ne yapamaz diye bağıra durun siz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ulan size değil sizi oralarda bağırmanıza göz yuman muhafazakr öğrencilere yazıklar olsun... harun yahyalar istemiyoruz diyor ula bu cemaatler arasında en sessizi harun yahyanın cemaati ![]() ama biz sizin yıldızda hangi yapılanmadan şikayetçi olduğunuzu iyi biliriz... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|