![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar Allah'ın izniyle Gül'ümüz er ya da geç cumhurbaşkanı...İşte burada er mi olur geç mi olur bunu tartışalım..Başlamadan önce meclisteki partilerin genel tutumlarını yazalım..sonra ne olur tartışalım...
CHP:98 milletvekili..meclise girmeyecekler ( çok da umrumuzdaydı. ) MHP: 70 milletvekili..meclise girecekler ( Gül'ümüze bence mhp den 10a yakın oy çıkacak. ) DTP: 20 milletvekili.meclise girecekler.az önce geçen haberde halkımız istiyorsa Gül'ümüze oy vereceklermiş.Bence de büyük ihtimalle oy verecekler.) BBP: Muhsin Yazıcıoğlu gireceğini de Gül'e oy vereceğini de açıkladı zaten.(Helal olsun.) ÖDP: Ufuk Uras meclise girecek;fakat oy verir mi emin değilim. BĞM: 7 tane bağımsız var.Biri Kamer Genç(girmeyecek büyük ihtimalle meclise),biri Mesut Yılmaz(girse de oy vermez.),bağımsızların bir tanesi CHP'den istifa eden manisa milletvekili.Büyük ihtimalle girer.Diğer 4 bağımsız konusunda bir fikrim yok. ve son olarak DSP: 13 milletvekili var..Ne yaparlarsa yapsınlar... Benim tahminim 340 biz ( meclis başkanı oy kullanamadığı için 341 değil,340 )mhpden 10 mv ve dtpliler de oy verirlerse 340+10+20 yapar ki bu da 370 yapar ve ilk turda Gül'ümüz cumhurbaşkanlığını ilan eder...Bence durum bu.Sizce?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() arkadaşlar ABDULLAH GÜL cumhurbaşkanımızdır bunu şimdiden herkes kabul etsin. vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben şahsen dtp lilerin desteğini istemem
dtplilerin oyları ile ilk turda seçileceğine 3. turda seçilsin ileride başımıza dert olur onların oyları... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Rabbim vatanımız iin hayırlı kılsın inşaallah.karşı çıkanlarında gözlerine ve zihin(!)lerine set çeksin inşaallah ki engel olmasın ülkemin GÜLmesine...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Eksik olan Yanları Kürtlüğün savunuculuğunu pkk ya we onların destekcileri olan dtp li wekillere bırakmalarıdır Kürt halkının.. o wekillerin tabanını düşünmek gerek HALKı temsil ettikleri icin oyları değerlidir wermesinler diyemeyiz sayn demokrasi savunucuları... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Eminmki adalet kazanacaktır ve milletin dediği olacaktır.eminim ki demokrasi çok büyük bir zafere imza atacak.Cumhuru cumhur seçecek 3 5 kişilk grup değil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
![]() Alıntı:
her partide kürt kökenli mv. var.. ama onlar çıkıpta asla dtp liler gibi imralıyı meclis gündemine taşıyacağız demiyorlar.... benim bahseddiğim konu bu idi ben dtp lilerin desteğine ihtiyacımız yok diyorum... onların en doğal demokratik haklarıdır. destek verebilirler... İleride Abdullah GÜL için sıkıntı doğar düşüncesindeyim.. onun için dtp liler sayesinde seçilme taraftarı değilim.. |
||||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Şimdi 340 tane bizde var
20 DTP'de var etti 360 kaldı 7 tane bağımsızlardan muhsin yazıcıoğlu var.Bi de MHP'den 6-7 kişinin oyunu alırsa ki zor görünüo ama 2.turda MHP'liler uzamasın deyip hemen bitirebilirler.Belki de 1.turda da bu davranışı gösterip hemen seçebilirler. Ne olursa olsun CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() boş ver DTP lileri biz zaten sececez 3. Turda
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |