AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-07-2009, 18:19   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Cumhuriyet kendi yalanına inanıyor
Cumhuriyet kendi yalanına inanıyor

Diğer MEDYA haberlerini okumak için tıklayınız...
Cumhuriyet'in bugün manşetten verdiği 'Fener şirketi söndü' haberini Kanal 7 Yönetimi yalanladı. İki ay önce tekzip edilen haberin manşete taşınması manidar bulundu.






06 Mayıs 2009 16:30

Kanal 7 Yönetim Kurulu adına Kurumsal İletişim Müdürü Şule Kartal'ın yaptığı açıklamada, Cumhuriyet gazetesinin manşet haberinin karalama kampanyasının devamı olduğu belirtildi.
Açıklamada, daha önce bu konuyla ilgili Cumhuriyet gazetesinde tekzip metnin yayınlandığı hatırlatıldı.
Cumhuriyet gazetesinin 'Kanal 7'den isim oyunu' başlıklı haberine gönderilen tekzip metni 04 Şubat 2009 tarihli sayısında Kanal 7'den açıklama başlığıyla yayınlanmış, tekzip metnindeki 'Yeni Dünya AŞ'nin faaliyetlerine de son verilmemiştir' ifadesi 'verilmiştir' şeklinde değiştirildiği için bir sonraki gün tekzibin düzeltmesi yapılmış ve ifade "'Yeni Dünya AŞ'nin faaliyetlerine de son verilmemiştir' bu şekilde verilmişti.
İki ay önce düzeltmesi yapılan konunun tekrar manşete taşınması Kanal 7 Yönetimi tarafından karalama olarak değerlendirildi.
İşte Kanal 7'den yapılan açıklama:
"CUMHURİYET’İN YALANLARINA CEVAP

Yeni Dünya İletişim A.Ş. tasfiye edilmemiştir!

Bugün (06.05.2009) Cumhuriyet gazetesinde yer alan kuruluşumuzla ilgili “Yeni Dünya şirketinin artık yok olduğu” iddiası tamamen gerçek dışıdır.

Bu iddialar Kanal 7 ve yönetim kurulu aleyhinde yürütülen karalama kampanyasının devamı niteliğindedir. Kanal 7’nin ticari örgütlenmesi, asgari sermayesi, sermaye artırımı, ortakları, ortakların toplam hisse tutarları, hisse devirleri ve tüm mali yapısı ilgili tüm kamu kurumlarının denetimi altındadır.

Daha önce bu iddia ile ilgili gazetenizde yapılan haber de tarafımızdan tekzip edilmiş ve Cumhuriyet gazetesi düzeltmeyi yayınlamıştır. Defalarca yaptığımız açıklamayı yine tekrarlıyoruz; Yeni Dünya İletişim A.Ş.’nin kısmi bölünme yoluyla Hayat Görsel Yayıncılık A.Ş. ile birleştirilmesi sonucu KANAL 7 Televizyonu ticari hayatına Hayat Görsel Yayıncılık A.Ş. tüzel kişiliğinde devam etmektedir. Bununla beraber Yeni Dünya İletişim A.Ş.’nin faaliyeti de devam etmektedir. Herhangi bir tasfiye söz konusu değildir.

Bilginize sunarız."

Kanal 7 Yönetim Kurulu adına
Kurumsal İletişim Müdürü
Şule Kartal

04 Şubat 2009'ta Cumhuriyet'in Yeni Dünya İletişim AŞ ile ilgili haberi tekzip edilmişti.
TEKZİBİN DÜZELTMESİ:
Cumhuriyet Gazetesinde 4 Şubat'ta yayınlanan düzeltme yazısındaki 'verilmemiştir' ifadesi, 'verilmiştir' şeklinde yayınlanıncı ertesi gün düzeltmenin düzeltmesi yapıldı.

 

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi