![]() |
#1 |
![]() Cumhuriyet Gazetesi, şimdi molotoflu bir saldıraya hedef oldu. Gazeteye, kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atıldı.
Şişli'deki Cumhuriyet Gazetesi'nin bahçesine molotof kokteyli atıldı. Cumhuriyet Gazetesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz kişiler, Prof. Nurettin Mazhar Öktel Sokak'taki Cumhuriyet Gazetesi binasının bahçesine molotof kokteyli attı. Molotof kokteylinin neden olduğu alevler gazetenin güvenlik görevlilerince söndürüldü. Bu arada, gazetenin güvenlik görevlileri, molotof kokteyli atan kişilerden birini yakalayarak polise teslim etti. Polis ekipleri, kaçan diğer saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. AA
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İyi oldu bu olay! KENDİ KENDİLERİNİ BOMBALAYIP/BOMBALATIP AKP'Yİ HEDEF ALDIRMAYA KALKTIKLARINI HATIRLATTI Her böyle saldırıvari durumlarda hatırlayacağız bu kuyu kazışlarını
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sonları 'TAN' gazetesi gibi olabilir.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ayy iyi oldu onlara .geçen günlerde gazetenin önünde toplanan akparti aleyhine slogan atan insanlara belki bir ders olur..
bu arada iyi ki hafta içi olmadı çünkü ben okula giderken hep o gazetenin önünden geçiyorum çok korkardım.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya bende yeşilpınar minibüsüne biniyorum..
sen çok cesursun galiba ben korkarımmmm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Cumhuriyete yapılan saldırı tarihi ve manası itibari ile provakasyon olduğu çok açık. Bu provakasyon iktidarı yıpratma odaklı ve İlhan Selçuk un yazılarına denk getirilmesi de bir komplonun tutarlılığı ve gerçekliği adına ispat niteliğinde.
Bu tür girişimler ülkenein ve gözbebeği iktidarın bazı güç odakları tarafından linç girişimi seneyolarının yeni ayağı. Bu provakasyonların faillerinin süratle ortaya çıkışı çıkar odaklarının planlarının ve niyetlerinin uzun vadeli tutar konuma gelmemesi için de önemli.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() adamlar kendilerine bile bomba attırıyorlar kafa yok bunlarda
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|