![]() |
#1 |
![]() CHP, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 336 oyla kabul edilip referanduma sunulmuş ve 12 Eylül 2010 tarihinde oylanacak olan Anayasa Değişiklik Paketine karşı çıkarak 12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu kullanılması yönünde kampanya yürütmektedir.
12 Eylül 2010 Referandumunda oylanacak olan Anayasa Değişiklik Paketi, Türkiye ve Türk Milleti için ilerlemeler getirecek ilerici bir değişikliktir. Anayasa Değişiklik Paketinin 26 Maddesi de Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin yararınadır. Anayasa Değişiklik Paketi kabul edildiği takdirde; Türk Milleti daha çok; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlüğe kavuşmuş olacaktır. Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin yararına olan, Türk Milleti'ne daha çok; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük getireceği apaçık ve kesin belli olan, Türkiye ve Türk Milleti için ilerlemeler getirecek ilerici bir değişiklik olan Anayasa Değişiklik Paketine karşı olmak, apaçık ve kesin olarak; halk karşıtlığı, halk düşmanlığı, gericilik, yobazlık ve statükoculuktur. 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak ve 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinin anayasası olan Faşist 1982 Anayasası'nda önemli değişiklikler yapacak ve 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinin darbecilerine yargı yolunu açacak olan 12 Eylül 2010 Referandumuna karşı çıkarak, 12 Eylül 1980 Faşist Askerî Darbesini ve o faşist askerî darbenin faşist anayasası olan 1982 Anayasası'nı savunmak faşistliktir. Demokratik ve özgürlükçü 12 Eylül 2010 Referandumuna karşı çıkarak 12 Eylül 1980 Faşist Askerî Darbesini ve o faşist askerî darbenin faşist anayasasını savunan ve böylelikle; hak, hukuk, demokrasi, özgürlük ve insan hakları düşmanı olduğunu ve halk karşıtı, halk düşmanı, gerici, yobaz, faşist ve statükocu olduğunu tüm Türkiye'ye ve tüm dünyaya ilan etmiş olan; hak, hukuk, demokrasi, özgürlük ve insan hakları düşmanı, halk karşıtı, halk düşmanı, gerici, yobaz, faşist ve statükocu CHP'yi protesto ediyorum.
![]() Konu Cihannur tarafından (07-23-2010 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() CHP, ordu içindeki cuntacıları kışkırtıp 27 Mayıs 1960 Askerî Darbesinin yapılmasına sebep olarak cuntacı ve darbeci bir siyasi parti olmuştur. CHP, 28 Şubat 1997 Askerî Darbesini destekleyerek cuntacı ve darbeci bir siyasi parti olduğunu bir kez daha ilan etmiştir. CHP, 27 Nisan 2007 E-Muhtırasını kışkırtarak ve o e-muhtırayı destekleyerek cuntacı ve darbeci bir siyasi parti olduğunu bir kez daha ilan etmiştir. CHP, darbeci Ergenekon Terör Örgütünü savunarak cuntacı ve darbeci bir siyasi parti olduğunu bir kez daha ilan etmiştir. CHP son olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 336 oyla kabul edilmiş olan Anayasa Değişiklik Paketine Hayır oyu kullanacağını açıklayıp Hayır Kampanyası düzenleyerek, 12 Eylül 1980 Faşist Askerî Darbesine ve o faşist askerî darbenin faşist anayasası olan 1982 Anayasası'na sahip çıkmış ve böylelikle cuntacı ve darbeci bir siyasi parti olduğunu bir kez daha ilan etmiştir.
27 Mayıs 1960 Askerî Darbesini kışkırtıp o askerî darbeye sebebiyet veren, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesini destekleyen, 28 Şubat 1997 Askerî Darbesini destekleyen, 27 Nisan 2007 E-Muhtırasını kışkırtan ve o e-muhtırayı savunan, darbeci Ergenekon Terör Örgütünü savunan, bütün bunların sonucunda cuntacı ve darbeci bir siyasi parti olduğu tescillenmiş olan cuntacı ve darbeci CHP'yi protesto ediyorum. Konu Cihannur tarafından (07-24-2010 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Chp niye bu anayasayı protesto ediyor. Efendim sebeplerinden biri de neymiş:
Bay Kılıçdaroğlu'na göre, işsizliği çözmüyor (imiş) bu anayasa paketi: D O yüzden "hayır" imiş.. Akıllara zarar gerçekten. Bu ifadeyi mitinglerde kalkıp söylüyor ya.. Diyecek söz bulamıyorum.: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hocam chp halki protesto ediyor biz etsek ne yazar...bundan sonra mühür halkda görecegiz zaman ne getirecek!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben aslında bu konuda çok faşist yapıya sahibim :p
Madem bu tür angutluklar peşindeler,o zaman bu partinin tabanını fişleyip,bizim elimizde olan hakkımızın onların elinde olmamasını sağlamak lazım. Sinirlenince böyle düşünüyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ama şükür ki hüsranla sonuçlandı ilk adımları.. Bundan sonra da aynı şekilde hüsrana uğramalarını temenni ederiz Allah'tan.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() CHP, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 336 oyla kabul edilmiş olan Anayasa Değişiklik Paketinin oylamalarında, CHPli milletvekillerinin oylama kabinlerine gidip oy kullanmalarını engelleyerek meclisteki oylamalara katılmamış ve böylelikle TBMM'de kabul edilmiş olan Anayasa Değişiklik Paketine Hayır oyu kullanmamış, kullanamamıştır. Mecliste milletvekilleri olan bir siyasi parti kendisinin meclis oylamalarında Hayır oyu kullanmadığı, kullanamadığı anayasa değişiklikleri için milletten Hayır oyu kullanmasını isterse yüzsüzlük ve utanmazlık yapmış olur. CHP, TBMM'de kendisinin Hayır oyu kullanmadığı, kullanamadığı Anayasa Değişiklik Paketi için 12 Eylül 2010 Referandumunda halktan Hayır oyu kulanmasını isteyerek yüzsüzlük ve utanmazlık yapmıştır ve yapmış olduğu bu yüzsüzlüğü ve utanmazlığı hâlâ sürdürmektedir.
TBMM'deki oylamalarda kendisinin Hayır oyu vermediği, veremediği anayasa değişiklikleri için halktan Hayır oyu vermesini isteyerek yüzsüzlük ve utanmazlık yapmış olan yüzsüz ve utanmaz CHP'yi protesto ediyorum. Konu Cihannur tarafından (07-25-2010 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Oylama kabinlerine gidip, engel mi olmaya mı çalışmış..? Bir de hiç oy kullanmamışmıydı "hayır" bile olsa..? Bildiğim kadarıyla, maddelere göre değişkenlik gösterdi chp'nin tavrı..?
Bir de bırakın bunu. Halkın elinden bu yetkisini almaya teşebbüs edip, olayı anayasa mahkemesine taşıması ve sonrasında yaşadığı hüsran neticesinde, bu sefer meydanlara inip, fütursuzca halktan "hayır" oyu verilmesini istemesi daha büyük bir garabet değil midir ki.:! Chp'nin hangi bir anormalliğini sayalım ben de bilmiyorum. Şaşırmış bir halde, çırpınıp duruyorlar. Siyaset sahnesinde bu kafayla giderlerse, daha nice başarısızlıklara imza atmalrını temenni ediyorum Allah'tan.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() chp zaten sırf muhalefet olmak için tutarsız ve seviyesiz davranıyor.onlardan her türlü hareket beklenir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|