AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-23-2010, 19:56   #1
Kullanıcı Adı
Menderesay
Standart Cüppeli Hoca'yı Protesto ediyorum
Hava yatıştı

Siyasetin, özgürlükler konusunda olumlu adımlar atmaya hazırlandığı sırada süreci baltalamak isteyenlere malzeme vereceğinden endişe edilen gösteri iptal edildi. Sinan Erdem Spor Kompleksi'ndeki programın 'ilmi' tartışma içeren kısmı ise devam edecek. Programın, özgürlük karşıtlarına malzeme sunacak kısmının gündemden kalkması, İsmailağa cemaati çevrelerinde de olumlu karşılandı

İSTİHBARAT SERVİSİ / İSTANBUL
Cüppeli Ahmet Hoca ve yakınları tarafından Mahmut Ustaosmanoğlu Hocafendi, Yusuf el-Kardavi gibi saygın İslam alimlerinin isimleri kullanılarak İstanbul Ataköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu'nda 24 Ekim'de düzenlenecek program iptal edil. Siyasi partilerin üniversitelerde başörtüsü sorununa çözüm için başlattığı süreci baltalayacak şekilde görüntülerin sahneleneceği toplantıyla ilgili Yeni Şafak'ın 'hassasiyet' çağrısı yerini buldu. İstanbul'un selatin camileri yerine on binlerce kişilik spor salonunda yapılması planlanan ve vatandaşların 'cüppesiz, sarıksız, çarşafsız gelmeyin' mesajlarıyla davet edildiği programın, iptal edilmesini Mahmut Ustaosmanoğlu ve yakın çevresi tarafından olumlu karşılandığı öğrenildi. SÜRECİ ETKİLEYECEK MALZEME VERİLMEDİ
İstanbul Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, başörtüsüne çözüm sürecini sabote etmek isteyenlere malzeme verecek görüntülerin sahneleneceği Cübbeli Ahmet Hoca ve yakın çevresi tarafından Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenmesi planlanan sohbet toplantısına 'güvenlik önlemleri' çerçevesinde izin vermedi. Polisin salonda yaptığı incelemeler ve salon kapasitesi ile ilgili sorunlar nedeniyle bu kararın alındığı ve toplantıyı düzenlemeye hazırlanan ilgililere ulaştırıldığı belirtildi. Sohbet toplantısıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü ilgili birimi tarafından salonun güvenlik ve kapasite konularında değerlendirmesi yapılarak bir rapor hazırlandığı öğrenildi. Hazırlanan raporda "Salon kapasitesinin yetersiz olması ve katılacak grupların provoke edilebilecekleri" ihtimaline karşı salonun kullanılmasının sakıncalı olacağı belirlenerek ilgililere iletildi.
CEP MESAJLARI DOĞRULANDI
Cüppeli Ahmet Hoca'nın toplantıda kendisinin davetlilere gönderdiği SMS gibi yansıttığı 'cüppesiz, sarıksız çarşafsız gelmeyin' mesajını Yeni Şafak'ı arayan birçok cemaat mensubu doğruladı. Olimpiyat ve İnönü Stadı'nda yapılması planlanan ancak izin alınamayan toplantıyla ilgili Cüppeli Ahmet Hoca ve yakın çevresi tarafından bu mesajın kendilerine de geldiğini ifade eden birçok okur, başörtüsüne çözüm sürecinde daha dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi.
Dini sohbetler için on binlerce kişinin spor salonlarına toplanarak 'gösteri'ye dönüştürülmesini tasvip etmeyen Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi ve çevresinin de ilmi tebliğlerin sunulacağı programın WOW Otel'de yapılacak olmasını olumlu karşıladığı belirtildi.

Cüppeli Hoca: Mesaj çekmedim
Yeni Şafak'ın başörtüsü sorununa çözüm gündemdeyken süreci baltalayacak girişimlere dikkat çekerek verdiği haberle ilgili dün Cüppeli Ahmet Hoca, açıklama yaptı. Toplantının spor salonu yerine İstanbul Yeşilköy'deki WOW Otel'de yapılacağını açıklayan Cüppeli Ahmet Hoca, sadece gazetemizin haberindeki 'davetlilerin cüppesiz, sarıksız, çarşafsız gelmeyin şeklinde davet edildiği' bilgisini yalanladı. Haberde mesajların cep telefonuyla davetlilere iletildiğine dair bir bilgi olmamasına rağmen Cüppeli Ahmet Hoca, "Benim SMS'le cemaat üyelerine cüppesiz, sarıksız, çarşafsız gelmeyin şeklinde mesaj çektiğim iddiaları doğru değildir. Bu gazete söylenenleri ispat etmek zorundadır" dedi. Konuşmasında yer yer seviyeyi düşüren Ahmet Ünlü, kendisinin de konuşma yapacağı organizasyonla bağlantısı olmadığını, programın Marifet Derneği tarafından düzenlendiğini söyledi.

YAYIN TARİHİ: 23.10.2010

http://yenisafak.com.t

Menderesay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-23-2010, 20:08   #2
Kullanıcı Adı
Menderesay
Kişilerin günlük yaşamıyla ilgili alaycı/küçük düşürücü fotoğraf veya yazılar yasak kardeşim.

Hüdaverdi

Konu Hüdaverdi tarafından (10-23-2010 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir..
Menderesay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2010, 20:36   #3
Kullanıcı Adı
depare
Denize giren adam görmeyenler gelip bakabilir ne bu şimdi

Ben sana sakallı,takkeli deniz kıyısın da 15 kişilik resim getireyim ben çektim resmi fotomontaj da yok

Hocaları kast ediyorsan yarısı da hoca kartel medyasın'ın kullanmayacağını bilsem hemen koyarım buraya

Şu komediye bakın yüzme ibadeti suç olmuş haberimiz yok ibadette suç üstü yakalandı
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2010, 20:45   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
menderes kardeşim eski defterleri karıştırıp birbirimizi kırmanın bir anlamı yok..benim canımı yakanın bende canını yakarım düşüncesiyle bir yere varamayız..herkesin sevdiğiğimiz yada sevmediğimiz yanları olabilir...biz bardağın dolu tarafına bakıp güzellikleri görebiliyormuyuz mesele odur..bahsettiğniz kişi müslüman biridir...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2010, 20:49   #5
Kullanıcı Adı
ALmi´
Ben de kendisini dinlemem, izlemem. İzleyip dinleyenlere de sadece saygı duyarım. O kadar. Bencede bu konuyu tekrar tekrar güncellemek yersiz. Çünkü hiçbir sonuca ulaşılmayacak ne kadar tartışılırsa tartışılsın. Daha önce yaşanıldığından biliyoruz.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2010, 21:11   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Prostesto edelim derken çirkinleşmenin manası yok kardeş.
Kişi denize girebilir,eşi girmeyebilir.Bundan doğal bir şey yok.
Eşi çarşafını çıkartıp mayo veya mikini giyip girecek hali yok.Haşemamıydı neydi onu giyip girip girmeme kararıda kendisine aittir.Bazı zihni karaların yaptığı bu tür karalama kampanyasını bu siteye taşımak doğru değil.

Gazetedeki habere karşılık hoca 'şerefsizdir ispat edemeyenler' demiş.
Eğer ispatı yoksa,hoca haklı.Ama bu söz ona yakışır mı bilemem elbet,sonuçta tv'lere çıkan,videoları dinlenen büyük bir kitleye hitap eden birisi kendisi.
Ama sinirini de doğal karşılamak lazım insanoğlu sonuçta.
Adam diyor tüm izinleri aldık,izin almadan davet olmadı vs. vs.
Yok mesaj atılmış yok bilmemneymiş.

Bu mesajlar neye göre kimlere atıldı ?
Bana neden gelmedi ?
Belli bir operatörden öylesine karışık şekilde mi atıldı ?
Yoksa isim listesi mi vardı da ona göremi atıldı bu SMS ler ?
Yoksa davetiye mi basıldı ?

Veya,öyle bir şey varsa bile,bunu manşet yapmak yeni şafak gazetesine mi kaldı ?
TSK çağdaş kıyafet vurgusu yapıyorsa davetiyelerinde,hocanın yapmış olduğu etkinliklere de istediği kıyafet vurgusu yapabilir.Bunun provakatörlükle bilmemneyle ilgili olmaz.Olsa,şimdiye kadar yapardı çoktan.

Yeni şafak yanlış yaptı,tükürdüğünü yalaması lazım bana göre.
Alt 10-23-2010, 21:15   #7
Kullanıcı Adı
merve
Son günlerde popüler oldu Cübbeli hocayla uğraşmak.
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2010, 21:21   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
konunun manası çamur atmak ise...
benim içimden geçen konuyu açan arkadaşa çamur atmaktır...
terbiyesizleşmenin lüzumu yok...
ne zamandan beridir Ak Parti Forum milletin özel hayatına karışan yazılar yayınlamaya başladı...

Alt 10-23-2010, 21:30   #9
Kullanıcı Adı
depare
Cübbeli Hoca fitne çıkarmak istese şimdi çıkar televizyona yahut sitesinden Yeni Şafak,Zaman vesairen'in kafir olduğunu bütün gazete bayilerini bilinen yerlerini basıp dağıtın diye konuşsa...

Yahut çok daha dokunaklı bir konuşmayla milleti kışkırtsa Mahmud Efendi şöyle emretti falan dese...

Hani maşaymış ya (gerçi arkasın da yüzbinler varken bunu kullanmayan maşa görülmemiştir) kendisi hapse girer ülkeyi de tabiri caizse yangın yerine çevirip kaosa sürükler olur biter...

Külliye meselesin de bile Hoca istese yüzbinleri yığardı külliyen'in önüne kimsede yıkamazdı savaş çıkardı ne yaptı peki..?

Lafla peynir gemisi yürümüyor işte bunları açıklayın o zaman ben maşa olacam arkam da yüzbinler olacak anasını satarım ülkenin

Konu depare tarafından (10-23-2010 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2010, 21:54   #10
Kullanıcı Adı
Mavera
o kadarda degil!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)