![]() |
#1 |
![]() Başlık belki bir çoğunuza garip gelmiştir . İlk gördüğünüzde şaşırmış olabilirsiniz . Fakat şu bir gerçekki çydd din düşmanı değil İslam Düşmanıdır !
Çydd her zaman eğitimin laik olmasından bahseder durur . Laik laik diye yırtınır ortalıkta . Ama çydd laikmidir ? değildir Nereden Anlıyoruz ? Çydd evinde kalan gençlerin incilden ayetlerle ayinler yaptıklarını söylemesi . Mit raporunda misyonerlik faaliyetlerinde bulundukları ispatlanması ![]() ![]() Belgelerde apaçık görüldüğü gibi çydd hristiyanlıgı yayma çabası içerisindedir. Bu yüzden çydd nin Din düşmanı değil direk İslam düşmanı oldugunu bilelim ve ona göre düşünelim..
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başlığı görünce şaşırdım birden...
![]() Evet İslam Düşmanı onlar... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() din düşmadır bu ergenekoncular.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu yorumun üzerine sadece + verilir üstad emeğine ve o güzel yüreğine sağlık çok kapsamlı bir açıklamaydı keyifle okudum ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Böyle bir yazıya ancak böylesi harika bir yorum yapılır.Çok teşekkür ederiz Yalçın bey yüreğinize sağlık (+)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Herkes yorumunu yapmış yalçın abi bizede susup sizi takdir etmek düşüyor.
Paylaşım ve eşşiz yorum için teşekkürlerimi sunuyorum..+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fethullah gülenle Türkan saylanı kıyaslayamam bile Türkan saylan kimkide Fethlla gülenin yerini alacak o sadece Türkiye değil tüm dünyaya lobileriyle açıldı saylan ise atatürkçülük adıyla ahlaksızlığı fuhuşu içkiyi yaymaya çalışan bir kişiydi
zatenFethullah gülen kadarda güçlü değildi olamazlarda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yalçın abi bir filozof gibi konuştunuz.Düşüncelerimize tercüman oldunuz teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu Nasıl Bir Kelamdır Üstadım
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |