|
![]() |
#1 |
![]() Bakan Mehdi Eker, şehitlerin isimlerinin belirlendiğini kaydetti. ...
![]() GıdaTarımveHayvancılıkBakanı Mehdi Eker, Silvan'daki çatışmada yaralanan bir askerin Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk edildiğini söyledi. Bakan Eker, yaralı askerlerin tedavilerinin sürdüğünü açıkladı.Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Silvan'daterörörgütü ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada 13 askerin şehit edilmesi ve 7 askerin yaralandığı olay nedeniyleDiyarbakırValiliğini ziyaret etti. Şehitlerin isimlerinin belirlendiğini ancak şimdilik açıklanmayacağını anlatan Eker, şehitler için yarın Diyarbakır'da tören yapılacağını kaydetti. Bakan Eker, törene Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Naim Şahin'in de katılacağını kaydetti. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Diyarbakır'da olması manidardır.Emin olun o tören çok kalabalık olacak ve Diyarbakır'dan birlik mesajı çıktı şeklinde haberler olacaktır.
Bakalım müneccimliğe soyunduk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kalabalık oldugu kadar protesto amaçlı eylemlerde olacaktır...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yani nihayet ''leş'' ler için değil ''şehit'' ler için bir ses yükselecek buralardan. Güzel.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bu yüzden şehit sayısı fazla olduğu için bölge komutanlığından kaldırılcak cenazeler.Veya düşük ihtimalle havaalanından. Hava ulaşımıyla cenazeler illerine gönderilcek. Bu yüzden doğal Diyarbakır da olması. 1-2 şehit olsa,kendi birliğinde tören gerçekleşirdi. Protesto murotesto söz konusu olamaz zaten. |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu şehitler benim ailemden olsaydı ben orda tsk yı protesto edrdim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Protestodan ziyade,askerler için çalınan o saçma sapan geri zekalıca müziği protesto ederdim.Çok pis kıl oluyorum.
abd askerinin cenazesi sanki.Bir düzenleme yapılıpta kaldırılsa keşke bu saçmalık. Duydukça delleniyorum. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|