AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dualar Dular ile ilgili herşeyi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-18-2010, 10:49   #1
Kullanıcı Adı
Leyl-i efruz
Standart Dâra Düştüm Ey Rab Bana Bir İnşirah.
Slm Alk..
size durumumu açıkca anlatamam belki ama 21 yıllık hayatımda yasadıgım en zor en acı gunlerı yasıyorum. Kelimeler sustu binlerce saganak damla oldu ıcımde ve gerçekten halis niyetli dualara ihtiyacım var. Zaten kalp hastası oldugum için de korkuyorum üzülmekstres vs.. herşeyden uzak durmam lazım ama yasadıklarım cok agır geldi kaldıramıyorum. Yüzüme vuruyor hayat bütün sevgisiz sözcükleri. 4 gündür aralıksız aynıyım. Lütfen dua edin bu mücrimeye.. Mü'ninin mü'mine ettigi dualar geri cevrilmezmiş.İsmim "melike" ismen dua edersenız daha makbule geçer inşallah.
Eski hallerime donmek istiyorum bir an önce ama simdilik zor gibi görünüyor. Çok acı cekıyorum. ALLAH rızası için dua edin bana..

Leyl-i efruz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-18-2010, 10:56   #2
Kullanıcı Adı
Kur'ânTalebesi
Zaman herseyin ilacidir; Rabbim yardimciniz olsun Melike kardesim
Alt 03-19-2010, 09:27   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Sabır Derdi güzelleştirip insana güzellikler katan bir davranıştır.Bir Erdemdir.Bir hikmettir.
Acınızı bilmiyorum fakat inşaALLAH dualarımızdasınız.
ALLAH'ın rızası için sabır edin.Dönüşümüz onadır.Ve Elbet güzelliklerimizi binlerce kat fazlası ile mükafatlandıracaktır.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2010, 22:12   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
Aleykümselam Melike'cim....Rabbim içinde bulunduğun hal içinde hakkında hayırlı olacak şekide yardımcın olsun inşallah...dualarım seninle inşallah...
Sen, yakini bir imanla, tam bir rıza ile Allah için çalışmaya muktedir olabilirsen çalış; şayet buna muktedir olamazsan, hoşuna gitmeyen şeyde sabırda çok hayır var. Şunu da bil ki nusret sabırla birlikte gelir, kurtuluş da sıkıntıyla gelir, zorlukta da kolaylık vardır, bir zorluk iki kolaylığa asla galebe çalamayacaktır.

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2010, 22:39   #5
Kullanıcı Adı
SSS
Alıntı:
Leyl-i efruz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm Alk..
size durumumu açıkca anlatamam belki ama 21 yıllık hayatımda yasadıgım en zor en acı gunlerı yasıyorum. Kelimeler sustu binlerce saganak damla oldu ıcımde ve gerçekten halis niyetli dualara ihtiyacım var. Zaten kalp hastası oldugum için de korkuyorum üzülmekstres vs.. herşeyden uzak durmam lazım ama yasadıklarım cok agır geldi kaldıramıyorum. Yüzüme vuruyor hayat bütün sevgisiz sözcükleri. 4 gündür aralıksız aynıyım. Lütfen dua edin bu mücrimeye.. Mü'ninin mü'mine ettigi dualar geri cevrilmezmiş.İsmim "melike" ismen dua edersenız daha makbule geçer inşallah.
Eski hallerime donmek istiyorum bir an önce ama simdilik zor gibi görünüyor. Çok acı cekıyorum. ALLAH rızası için dua edin bana..

Her namazdan sonra dua ettiğim şifaya muhtaç üç kardeşim vardı. Dualaarıma seni de katıyorum Kardeşim.
Allah'a sığın iyi olacaksın inşaallah.
Katiyen umutsuzluğa düşme.
Allah yardımcın olsun ve şifalar versin.
Selamlar

SSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2010, 22:42   #6
Kullanıcı Adı
SSS
Alıntı:
gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aleykümselam Melike'cim....Rabbim içinde bulunduğun hal içinde hakkında hayırlı olacak şekide yardımcın olsun inşallah...dualarım seninle inşallah...
Sen, yakini bir imanla, tam bir rıza ile Allah için çalışmaya muktedir olabilirsen çalış; şayet buna muktedir olamazsan, hoşuna gitmeyen şeyde sabırda çok hayır var. Şunu da bil ki nusret sabırla birlikte gelir, kurtuluş da sıkıntıyla gelir, zorlukta da kolaylık vardır, bir zorluk iki kolaylığa asla galebe çalamayacaktır.

Alt 03-19-2010, 22:44   #7
Kullanıcı Adı
SSS
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sabır Derdi güzelleştirip insana güzellikler katan bir davranıştır.Bir Erdemdir.Bir hikmettir.
Acınızı bilmiyorum fakat inşaALLAH dualarımızdasınız.
ALLAH'ın rızası için sabır edin.Dönüşümüz onadır.Ve Elbet güzelliklerimizi binlerce kat fazlası ile mükafatlandıracaktır.

Konu Gönülden tarafından (09-03-2015 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-20-2010, 00:44   #8
Kullanıcı Adı
SSS
Alıntı:
Leyl-i efruz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm Alk..

Bu yazı daha çok okunmalı.

Daha çok dua ve destek lütfen !..
Alt 03-20-2010, 00:52   #9
Kullanıcı Adı
talassa
ALLAH yardımcın olsun Melike kardeşim
talassa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2010, 00:55   #10
Kullanıcı Adı
SSS
Alıntı:
talassa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ALLAH yardımcın olsun Melike kardeşim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)