AK Gençliğin Buluşma Noktası
Müzik ve Video Vatanımız ile ilgili müzik ve videoları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-26-2007, 00:29   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Dağlıca'da şehit olan komutanın son sözü
Dağlıca'da baskınından yaralı kurtulan Yaşar Kıymaz ‘ağabeyim’ dediği komutanının mezarına koştu.
Dağlıca baskınından yaralı kurtulan er Yaşar Kıymaz terhis olur olmaz önce ‘ağabeyim’ dediği komutanının mezarına koştu. Gözleri dolan Kıymaz ‘Son sözü sevdiğim anam, yarim oldu’ dedi.
HAKKARİ’NİN Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 12 askeremizin şehit düştüğü çatışmadan yaralı olarak kurtulan Uşaklı gazi er Yaşar Kıymaz, tedavisinin tamamlanmasının ardından önceki gün terhis olarak memleketine döndü.

Kıymaz, evine gitmeden önce, ağabeyim dediği ve kollarında şehit düşen hemşehrisi Asteğmen Mehmet Bozkuş’un mezarını ziyaret etti. Komutanına tekmil veren Yaşar Kıymaz, ‘İkimiz kardeş gibiydik. İkimizde Uşaklı olduğumuz için gurbette memleketten konuşup dertleşirdik. Çatışma günü terhisimize ne kadar kaldığını saymıştık. Benim 27 onun 22 günü vardı. Önce geleceğini söylemişti, geldi de’ dedi.

KURTULDUĞUMA SEVİNMİYORUM

SaldIrIdan kurtulduğuna sevinemedeğini belirten Kıymaz, ‘Orada şehit olanların hepsi bizim kardeşimizdi. Afyonlu Yavuz, Selçuk Uzman Çavuş benimle aynı bölükteydi. Gözlerimin önünde can verdiler. Keşke ben de şehit olsaydım da onların şehit olduğunu görmeseydim’ diye konuştu. Kıymaz, kaçırılan askerleri ise tanımadığını söyledi.

Düğün parası biriktiriyordu
21 Ekim’deki hain saldırıda şehit düşen Asteğmen Bozkuş, düğünü babasına yük olmasın diye askerliğini yedek subay olarak yapıyordu.

video yu mutlaka izleyin :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

http://www.ensonhaber.com/Ic-Haberle...-son-sozu.html

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-26-2007, 00:31   #2
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
:'( :'(
21 Ekim’deki hain saldırıda şehit düşen Asteğmen Bozkuş, düğünü babasına yük olmasın diye askerliğini yedek subay olarak yapıyordu.
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2007, 00:32   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
ALLAH rahmet eylesin sehitlerimize....
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 01:11   #4
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
.Mehmet Bozkuş Hakkari Dağları şiirinde yer alan isimlerden biriydi,son bölüm ona itafendi bu tekrar tekrar etkiliyor beni.Aynı yorumu haberlerde de yazmıştım ancak ekleyecek kelime yok bu konuda...29 harf yetmiyor ama yine aynı şeyi söylüyorum:Binlerce ana,binlerce yetim çocuk,binlerce al duvağıyla kalan sevdalı bunların ahını,onlara çektirdikleri acının hesabını nasıl verecekler...Ailemde yaşamadım belki daha öncede üzüldüm ağladım her şehit kardeşimdi abimdi ama öyle bir dönemki benim için hele nişanlımın askere gidişiyle her şehitte,her gazide,her olumsuz olayda benim yüreğimden neler kopup gidiyor bir Allah bir ben bilirim.4 aylık askerliğin her gününde,her tatbikat haberi duyduğumda,her operasyon haberinde günler kat kat fazla gidiyor ömrümden.Hele en zoruda ne biliyor musunuz?Tam telefonda konuşuyorsunuz öyle bir ses öyle bir kargaşa oluyor ki kıyamet sanki.O an kalıyorsunuz öylece..Bi süre alo diyorsunuz sonra karşıdan gelen meşgul tonu çaresiz bırakıyor ne gece bitiyor,ne gözyaşı diniyor.benim gözyaşlarımın,ahlarımın hesabı kalmayacak elbet onlarda.Allah hepsinin cezasını versin..Rabbim'e duam onların nasıl acılar çektiğinide göstersin inşallah.
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 01:20   #5
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
.Mehmet Bozkuş Hakkari Dağları şiirinde yer alan isimlerden biriydi,son bölüm ona itafendi bu tekrar tekrar etkiliyor beni.Aynı yorumu haberlerde de yazmıştım ancak ekleyecek kelime yok bu konuda...29 harf yetmiyor ama yine aynı şeyi söylüyorum:Binlerce ana,binlerce yetim çocuk,binlerce al duvağıyla kalan sevdalı bunların ahını,onlara çektirdikleri acının hesabını nasıl verecekler...Ailemde yaşamadım belki daha öncede üzüldüm ağladım her şehit kardeşimdi abimdi ama öyle bir dönemki benim için hele nişanlımın askere gidişiyle her şehitte,her gazide,her olumsuz olayda benim yüreğimden neler kopup gidiyor bir Allah bir ben bilirim.4 aylık askerliğin her gününde,her tatbikat haberi duyduğumda,her operasyon haberinde günler kat kat fazla gidiyor ömrümden.Hele en zoruda ne biliyor musunuz?Tam telefonda konuşuyorsunuz öyle bir ses öyle bir kargaşa oluyor ki kıyamet sanki.O an kalıyorsunuz öylece..Bi süre alo diyorsunuz sonra karşıdan gelen meşgul tonu çaresiz bırakıyor ne gece bitiyor,ne gözyaşı diniyor.benim gözyaşlarımın,ahlarımın hesabı kalmayacak elbet onlarda.Allah hepsinin cezasını versin..Rabbim'e duam onların nasıl acılar çektiğinide göstersin inşallah.
Allah sabır versin.İnşaAllah hayırlısıyla kavuşursun.Dua ediyorum senin için ..
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 01:23   #6
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Allah sabır versin.İnşaAllah hayırlısıyla kavuşursun.Dua ediyorum senin için ..
Amin inşallah..Allah razı olsun canım benim.. :'(Sende duamdasın inşallah ;)
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2007, 23:58   #7
Kullanıcı Adı
İSMAİL_KAAN
allah rahmet eylesin ŞEHİTLERİMİZE....
İSMAİL_KAAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 13:29   #8
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
ALLAH onların yüzü suyu hürmetine VATAN ımızı daim kılsın. VATAN borcu NAMUS borcudur.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2008, 02:21   #9
Kullanıcı Adı
başbakan havin
Kabirleri nur mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin ...
başbakan havin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)