![]() |
#1 |
![]() Danimarka'da yeni alınan kararla artık başörtüsü takan hakimler görev yapabilecek. Danimarka Mahkemeler İdaresi’nin hazırladığı ‘personel beklentileri yönetmeliği’ ile hâkimlerin başları örtülüyken görev yapabilecekleri deklare edildi. Tek şart var, yüzün açıkta bırakılması. Yüksek Mahkeme Başkanı Torben Melchior, bir süre önce “Erkek eli sıkmayan veya saçını göstermeyen biri hâkim olamaz diye bir kural yoktur. Başını örtmek, hâkim olmaya engel değil.” demişti. Bu sözler yönetmeliğin şekillenmesinde rol oynadı. Başbakan Anders Fogh Rasmussen de, “Özgür Danimarka düşüncesi, insanların giyim kuşamına, özel ve kamusal alanda karışmaz. Müslüman kadınları rahat bırakın.” diye konuşmuştu. Samanyolu Haber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() danimarka da bozulmuş :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tutmayın beni Danimarka' ya gidiyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Danimarkanin chp si buna ne diyor acaba 8)
Daninarka laiktir, laik kalacak! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Korksun karikatücüler :D
danimarkadan beklemediğim bir adım,akıllıca bir tavranış aferin adam oluyorlar aferin. Bizim sütü bozuklarıda adam etsinler. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ŞURAYA BAKIN ELALEM BAŞKA ÜLKEDE BAŞKA DİNE İZİN VERİYOR
AMA BİZİM GİBİ KATIKAFALI CHP LİLER BUNA MÜSADE ETMİYOR NOLACAKKİ BAŞÖRTÜLÜ VATANDAŞLARIMIZ GİRSE NOLUCAK HA ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() türkiyeyi danimarkayla kıyaslamayın...neticede türkiye laiktir laik kalacak deeeemi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
kimse kusura bakmasin ama terside olsa onlara birsey diyemeyiz cünkü adamlarin dinleri belli, sistemleri belli bu yapilan olumlu bir harekettir bunu basta karikatür olmak üzere bazi seylerin rövansi olarak görmeyelim.. Evet Türkiye gibi halkin cogunlugu müslüman olan bir ülkede bu yasagin olmasini irdeleyelim ama türkiye üzerinden birilerine gönderme yapipta sapla, samani karistirmayalim.. Nasil dün peygamberimize yapilan cirkin karikatürleri basin özgürlügü diyerek gecistirmeye calistigi icin danimarkayi kinadiysak bu olumlu hareketinden dolayida tebrik ederiz.. |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Özgürlük bakımından adam oluyorlar onu demek istedim :-*