AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-11-2012, 03:23   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Danimarka'nın Roj TV ile ilgili kararı
Danimarka mahkemesi ülke yasalarına göre Roj TV'nin yayınlarının durdurulmasına gerek olmadığına hüküm verdi. Yayıncı şirkete para cezaları verildi.

Danimarka'da savcıların, yaptığı soruşturma sonunda Roj TV'nin kapatılması için açtıkları dava bugün sona erdi ve mahkeme televizyonun yayınlarının devam edeceğine hükmetti.

Mahkeme bugünkü duruşmada Danimarka yasalarına göre, televizyonun yayınlarına son verilmesine gerek olmadığına karar verdi.

Bununla beraber Roj TV'ye, terör örgütü tarafından finans edildiği ve örgütün propagandasını yaptığı gerekçesiyle toplam 400 bin avro para cezası verildi.

bangaheq.net

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-11-2012, 03:28   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
bence trt şeş,dünya tv gibi kanalların artırılmalı ve roj tv tekeli kırılmalı...
belki devlet ve cemaat insanlara o alternatifi tam sunamayabilir...
ama ne bileyim mesela mazlumder,özgürder ve başka vakıflar bir kanal açabilir...
yada liberaller bir kanal açabilir...
bu sayede rojun etkisi kırılır...
üstüne gidildikçe değere biniyor çünkü...
Alt 01-11-2012, 03:32   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence trt şeş,dünya tv gibi kanalların artırılmalı ve roj tv tekeli kırılmalı...
belki devlet ve cemaat insanlara o alternatifi tam sunamayabilir...
ama ne bileyim mesela mazlumder,özgürder ve başka vakıflar bir kanal açabilir...
yada liberaller bir kanal açabilir...
bu sayede rojun etkisi kırılır...
üstüne gidildikçe değere biniyor çünkü...
halkı bilmek lazım !

sayılan kanallara ambargolar var ! BİR zamanlar mustazaflara maddi manevi ambargolar konulduğu gibi ! mazlum der ve özgür der açar iyi olur.

umarım çağrı tv bu açığı kapatır ! Allah izni ile güveniyoruz ona...

Konu Ammar tarafından (01-11-2012 Saat 03:39 ) değiştirilmiştir..
Alt 01-11-2012, 04:09   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
hizbullahın kanalı derde derman olmaz...
kim tutar hizbullahçı çevre izler çağrı tvyi...
islamcı kürtlerde izleyebilir...
ama rojun kitlesini elinden alacak bi kanala ihtiyaç var...
Alt 01-11-2012, 04:26   #5
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
hizbullahın kanalı derde derman olmaz...
kim tutar hizbullahçı çevre izler çağrı tvyi...
islamcı kürtlerde izleyebilir...
ama rojun kitlesini elinden alacak bi kanala ihtiyaç var...
sen izlemeyebilirsin yavuz. kimsenin izlemeyeceği anlamına gelmez. herkse sed örülmemiş yada kendine sed örmemiştir. mesela ben kim izler mazlum derin tv sini demedim ! kursun ne kadar islami kanal ne kadar islami hayat o kadar fazla alan ve fazla Allah'a bağlanma demektir. yeter ki çizgi şaşmasın.

ki Allah'a çok şükür izleniyor. hemide daha yeni olmasına rağmen daha millet tarama bile yapmamıştır

Allah dayandıktan sonra bırak müslümanı kafirde izler yeter ki çizgisinden şaşmasın.
Alt 01-11-2012, 04:28   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
ben izleyebilecekleri söylüyorum islamcı kürtler ve hizbullahçılar izler çağrı tv yi...
bunlar zaten roju izlemiyordur herhalde...
Alt 01-11-2012, 04:33   #7
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
ben izleyebilecekleri söylüyorum islamcı kürtler ve hizbullahçılar izler çağrı tv yi...
bunlar zaten roju izlemiyordur herhalde...
bence çok yanlış düşünüyor ve dile getiriyorsun ! mesel aTürkler neden islemesin yada islamcı türkler neden izlemesin ? mesela ben neden dost tv, hilal tv izliyorum ! varlıkları beni neden mutlu ediyor ? buradan senin dediğidnen ne çıkarmam gerekiyor ?

ayrıca pkklıların yada pkk sempatizanlarının izlediğini biliyoruz. ( aşırı uç değilse ) türkleride izlediğini biliyoruz. he ne kadar istenilen seviyede değilse de.

bu düşüncen garip gerçekten.
Alt 01-11-2012, 04:36   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
olum safmısın sen
türkler roj tv yi izlemiyor...
ben şu an olayı roj tv izleyebilecek kitle üzerimden genelliyorum...

Alt 01-11-2012, 04:44   #9
Kullanıcı Adı
Ammar
pkklı mazlumderi çok mu seviyor ? yada özgür deri ki onları kanallarını izlesin ! adam uçsa ( pkklı ) sen git tv kur başınada şeyh A.kadir-i gelaniyide koy adam sevmez izlemez. burda önemli olan kısmı sempazinlardır yada uç olmayandır sadece gönül bağı olanlardır. ki çağr tv'nin dermen olup olmaycağı kendini yavaştan belli edecektir. Allah'tan isteğimiz ve duamız ki derman olsun. ön görün oysa onuda görürüz inş. benim düşüncemi sorarsan kürtler Çağrı TV yi kendileriene daha yakın his ediyorlar edeclerdir. sebebi malumunuzdur.
Alt 01-11-2012, 04:57   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
devletçi çizgide olmayan adam mazlumderin yada herhangi liberal bir kanalı izleyebilir...
ben roj tvnin etkinliğini kıracak bir kanaldan bahsediyorum...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)