AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.



 
Display Modes
Thread Tools
 
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-22-2012, 16:59   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Default Darbe Komisyonu'ndaki CHP'li Kim?


http://www.habervaktim.com/haber/278...chpli-kim.html

Celal Bayar'ın torunu Prof. Dr. Naskali'den CHP ile ilgili şok iddia

Adnan Menderes'in idam dosyası hafta başında TBMM'ye geldi ve Yassıada mahkeme kararlarının yok hükmünde sayılması gündemde. A Haber'de Selin Ongun'un sunduğu 'Bi Sormak Lazım' programında gelişmeleri analiz eden Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın torunu Prof. Dr. Emine Gürsoy Naskali çarpıcı açıklamalar yaptı. TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu'na yazılı ve şifahen ifade verdiğini hatırlatan Naskali, CHP'li komisyon üyelerinin darbeci bir mantıkla olayları aktardıklarını öne sürdü.

Naskali, şöyle konuştu: "27 Mayıs 1960 Darbesi'ne CHP'nin büyük katkısı vardı, hatta darbeyi tetikleyen taraftı. Bunun değişmediğini gördüm. Komisyonda DP'yi kendinden geçercesine suçlayarak bahsedenleri gördüm, çok yersiz buldum ve hayretle karşıladım. Bazı CHP'li komisyon üyelerinin zihniyetinin değişmediğini görmek çok acı." Naskali, ayrıca Yassıada kararlarının yok hükmünde sayılmasının tarihi bakımdan çok önemli olduğunu vurgulayarak "İstiyorum ki darbeler tüm gerçekliğiyle okul kitaplarına aktarırsın ve gelecek nesil doğruları öğrensin" açıklamasını yaptı.


ahaber

 

Necip Fazıl is offline   Reply With Quote
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Email this Page
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi