![]() |
#1 |
![]() ![]() Ne diyeyim darısı sizin arabalarınıza :-[
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() daha neler göreceğiz..
aynı yolda paslansınlar :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() puhaaaaaa :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben gelin arabamı böle isterim banane :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() o araba yolda kalır..fazla aşık..fazla süslü..kamyonlar yol vermez..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne güsel gelin arabası olur ama damat ile gelin bider sadece görümceler kaynana dısarda kalsın hıh :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bunun üzerine bir fıkra gider dimi.. ![]() bir gün 2 araba geziye giderler 1.arabada gelinler 2. arabada kaynanalar var gidrken kaynanaların arabası kaza yapar. gelinlerin hepsi sevinir çünkü bütün kaynanalar ölmüş diye sadece bir gelin ağlıyormuş. birgelin sormuş: niye ağlıyorsun kaynanalarımız öldü işte,demiş kadın: ben kaynanamı evdeunuttum ondan ağlıyorum demişşşşş |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Gelin arabasına tek başına oturmak isteyen görümcenin bir üst konseptidir. Arka koltuğun ortasında kasılır. Bazı yörelerde iki tarafına gelin ve damadı oturtan modellerine de rastlanmaktadır.
biletini önlerden ve 2-3 tane birden alması muhtemel kaynanadır. misafir yolcu kabul etmez belki yolda vergisiz bi bilet keser yolunu bulur.o parayla bilezik alır oğluna/kızına takar zekidir. yer tutuş konusundaki yeteneklerin onda birini fb' li kaleci volkan bahşedebilmek gibi bir şansı olsa , asrın kalecisinin bu topraklardan çıkmasına vesile olacak kişidir. oğlunu paylaşmaya gönlü elvermeyen kaynanadır. muhtemelen oturduğu koltuğu da çökertir. * akabinde gerdek odasındaki yatağı, parselleyecek olan kaynanadır. pek yakında damadına ve kızına hayatı zindan edebilecek kişi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|