AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-16-2011, 21:54   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Darwin, bu sözleri duysa ağlardı - İZLE
İnsanların maymundan geldiğini iddia eden Darwin'in sözde bilimsel (!) teorisi defalarca çürütülse de bazı çevrelerin "maymun" inadı bitmek tükenmek bilmiyor. İşte onlardan bir tanesi...Canlı yayında Evrim Teorisi ancak bu kadar savunulabilirdi...

Yer TV8 stüdyosu... Erkan Tan'ın sunduğu programın konuğu CHP Milletvekili Onur Öymen...

Milli eğitim sistemini eleştiriyor. Gençlerin Evrim Teorisine inanmamasını büyük bir Eğitim skandalı olarak nitelendiriliyor ve ders veren hocalardan hesap sorulması gerektiğini söylüyor. Hızını alamıyor, dine saldırıyor... İşte Öymen'in "Darwin bu sözleri duysa gözyaşlarını tutamazdı" dedirten Evrim Teorisi savunması...

http://www.epruli.com/videogaleri/yo...mun-mu-33.html

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-17-2011, 00:08   #2
Kullanıcı Adı
duman
Kendisinin hangi türden geldiğini merak ediyordum zaten.. Safını belli etti.. Ben insanları ciddiye alırım bunu değil...
duman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2011, 12:00   #3
Kullanıcı Adı
depare
Eğitim skandalı

Eğiterek maymun edecekler adamı millet uyandı Öymen artık eğitimli maymunlara da kanmıyorlar (:
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2011, 12:24   #4
Kullanıcı Adı
Kur'ânTalebesi
Ahmed Kalkan hocamizin bir cümlesini hatirladim: "Günümüzdeki okullari Ebu Cehil görseydi gavurlugun bu kadarina da pes derdi!" gibi birseyler demisti. Onlar, hiç olmazsa Allah'in varligina, doganin dengesinin Allah'in elinde olduguna, vs. inanirlardi. Bunlarda Allah diye bir tasavvur dahi yok. Rabbim bildigi gibi yapsin! Kendilerine faydalari olmadigi gibi, çocuklarimizin zihinlerini bulandiriyorlar...
Alt 03-17-2011, 12:37   #5
Kullanıcı Adı
AKcaabat
Resmen aptal. Diyecek baska bisey yok ki.
AKcaabat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2011, 20:43   #6
Kullanıcı Adı
BlueMoon
yazık. ne insanlar var dünyada

bu onur öymen daha önce de dersim gaflarını yapan adam değil mi ? evet o

bari çenesini tutup sussa partisine zarar vermez. basiretsiz herif.

Allah akıl fikir versin
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2011, 15:36   #7
Kullanıcı Adı
ALmi´
Bu ve buna benzer videoları görüp izleyip sonra Chp ye oy vermeye devam edenler 'ben müslümanım' demesin.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2011, 15:43   #8
Kullanıcı Adı
serdary
"Ben insan değilim ben maymunum" diye haykırıyor adam. Biz Elhamdülillah Müslüman olarak insanoğlu insanız, Soyumuz Adem Babamızdan gelir.
Alt 03-18-2011, 15:54   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
Eski konu hatta baya eski video arşivine bakılırsa ben videoşu ile birlikte açmıştım konuyu
Alt 03-21-2011, 00:56   #10
Kullanıcı Adı
Darbeci Çoban
Evrime karşı gelmek bilime karşı gelmenin kılıfı olmuşmuşmuş.

Lan Sayın Milletvekili Allah'a karşı gelişinizin kılıfı evrim olmuş derim ben de o zaman.

Naaalaka ya.

Zaten bu adamların hepsi aynı.

Hepsi aynı.

Ve sen onlar gibi değil de farklıysan baştan kaybetmişsin.

Onun gibi değilsen vatansever değilsin. Hatta Türk değilsin. Müslüman değilsin. Bu böyle gider, örnekler çoğaltılabilir.

Geçenlerde biri bana "Atatürk'ü sevmediğine göre sen Türk olamazsın soyundan şüpheliyim." gibi birşey demişti. =P

Atatürk'ü sevmek ve/veya Atatürkçü olmak işin özüdür.

Atatürkçüysen gerisi teferruattır.

Atatürkçüysen adamsın; ne halt yesen de.

Konuyla tam olarak alakalı olmasa da...
Darbeci Çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)