![]() |
#1 |
![]() Dava sona erdi, Cem Garipoğlu kaç yıl ceza aldı?
8.11.2011 ![]() Münevver Karabulut'u vahşi bir şekilde öldüren Cem Garipoğlu'na en üst sınır olan 24 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme'nin Cem Garipoğlu'na verilen cezada herhangi bir hafifletici sebep göz önünde bulundurulmadı ve herhangi bir indirim yapmadı. Mahkeme, Cem Garipoğlu'nun cinayeti 'vahşice duygular içinde işlediğine' kanaat getirdi. Baba Nida Babası serbest bırakıldı. Nida Garipoğlu son söz olarak, 'Oğlum, affedilemez korkunç bir cinayet işlemiştir. Karabulut ailesi ne derse haklıdır. Benim tek suçum oğlumu saklamak oldu' dedi. Amcası Hayyam Garipoğlu ve Annesi 3 yıl hapis cezası verildiği öğrenildi. Cem Garipoğlu, infaz yasasına göre hapiste iyi hali görülürse 6 yıl indirim alabilecek. Davranışlarında herhangi bir düzelme görünmez ve topluma dönmesinde sorun yaşanabileceği değerlendirilirse bu indirimden de yararlanamayacak. zaman AYRINTILAR GELİYOR
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunun hesabıda mahkeme-i kübraya kaldı!!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Adam kızı öldürmüş sonrada parçalamış bavula koymuş.
Ben anlayamıyorum 24 yılmı cezası? Birde iyi hali görülürse 6 yıl indirim yapacaklarmış. Tamam bu suçun cesası 24 yıl olsun peki bu müebbetlikler ne yapıyorda daha uzun ceza alıyor. Öldürdükleri adamı parçalayıp bavula koymadıkları içinmi? Milletin vicdanı rahat değil... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() para para para
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Beseri hukuk hicbir zaman mükemmel olmadi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şeriat şeriat şeriat..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben bu olaya hep farklı baktım.Anası babası kızlarının o çocukla birlikte olduğunu biliyor.Kızlarının görüştüğünü de biliyor.Kızlarının o çocuğun evine gittiğini dahi biliyordur.
Bir kızın ne işi var bu çocuğun evinde ? Suçlu sadece bu çocuk değil kızın annesi babası. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() arkadaslar neden müebbet degilde 24 aldinin cevabi, bu sahsin cinayeti islediginde 18 yasinda olmasidir ve bu kapsamda yargilanmasidir zaten biraz daha zorlasaydilar cocuk mahkemesinde yargilanip,islah eviyle kurtulabilirdi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|