![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sözün bittiği yerdeyiz..Anlatılmaz yaşanılır duygular içindeyiz.Yeniden doğmuş bir efsanenin,sanki yeni bağımsız oluşumuzun mutluluğunu yaşamaktayız..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Arkadaşlar Peres'e bakın bi de başbakanımıza bakın yaa.Ne kadar rahat arkasına yaslanmışş..Öbürü de dikkatle başbakanımızı dinliyor pür dikkat.Eli kulaklığında şaşkın bi halde..İşte cesaret diyorum ben..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya işte karizma Allah'ım Allah'ım 1000 yıl geçse anlatılacak olay. söyleyecek kelime bulamıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence ileride tarih kitaplarında yer alması gerekir davos fethinin..
Gurur duymamak elde değil.. Eski idarecilerin aciz duruşları vardı bir de .. el pençe divan duruşları.. Çok asil başbakanımız çokk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() allahu ekber!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() her baktığmda tekrar tekrar gurur duyuyorum...dünya Başbakan görsün..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() tarih yazdı resmen helal olsun binlerce kez
anlamadığım nokta var kendini bilmez densizler buna artislik diyor her şey önceden planlanmış da yapılmış yoksa böyle bir şeye izin verilmezdi diyor.. bunların hiç mi aklı yok acaba böyle bir şey nasıl önceden planlanabilir böyle bi durumu nasıl söz konusu ediyorlar buna neye dayanarak cesaret ediyorlar anlamış değilimm... tek gerçek bu işte davos Fatihi helal sana BAŞBAKANIM.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İnsanı duygulandıran kareler... Ben saat 03 te havalimanında toplananları görünce ve filistin sokaklarında başbakanım için yapılan mitingi görünce ağlamamak için kendimi zor tuttum... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Haklısın hakan gerçekten çok duygulandırıcı .
Tek lider Başbakanımız. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
başbakan davos, başbakan erdoğan, davos fırtınası, erdoğan görüntüler, resimler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|