AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-30-2009, 17:10   #1
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Angry Davos Krizi'nde CHP'den Başbakan Erdoğan'a sert tepki!
Başbakan Erdoğan'ın Peres'le Davos'ta yaşadığı sert diyalog sonrası salonu terketmesine CHP'den daha sert tepki geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Erdoğan'ın Davos'u terketmesini eleştirdi.

Öymen, bu hareketin Türkiye'ye pahalıya malolacağını iddia ederek şunları söyledi:

'Bu kadar haklı bir dava bu kadar kötü savunulamaz. Siz orada Hamas'ı değil, Filistin'i savunacaksınız. Siz biliyor musunuz, Hamas, AB'nin terörist örgüt listesinde PKK ile aynı sayfadasınız. Şimdi siz Filistin halkının çektiği ızdırapları dile getirirseniz herkes sizi alkışlar, ama siz Hamas'ı savunuyor ve bunların sözcülüğüne savunuyorsunuz. İnanılır gibi değil. Tamamen cihad fikri ile konuşuyor. Aslında modern dünyada Davos değil Erdoğan bitmiştir. Bütün Arap ülkeleri Hamas'a tepki gösteriyor. İsrail'in insanlık dışı saldırıları ayrı bir iş. Ama gidip terörist Hamas'ı savunursanız, Türkiye'yi dünyada 5 paralık edersiniz. Peres'e 'Sen' diye hitap edemezsiniz. Uluslarası ilişkide böyle bir üslup yok. Sayın başbakan çok yanlış yaptı' dedi.

 

ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-30-2009, 17:12   #2
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Standart
ayrıca arkadaşlar şunu belirtmek isterim ki sağcısı, solcusu her kesimden başbakana destek çıkıldı, ve chp kınanmıştır, hatta chpli olanlarda öymene tepki göstermiştir işte size bir link vereceğim o linkteki yorumcuların yorumlarını okuyun hakkaten bende gurur duydum bu yorumcular ile güzel sözler sarf ettiler başbakanımız için siyasi konuları bir tarafa atıp başbakanın sözlerine destek verdiler.
http://www.superpoligon.com/haber/8450
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 17:13   #3
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
Standart
yorumlarımı bile bu insanlara çok görüyorum sadece Allah islah etsin bunları başka bişey demiyorum
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 17:14   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
SİZİN KALIBINIZA TÜKÜREYİM BEN YAA... nasil adamlarsınız insanlık yok sizde hayvan sürüsünden zerre kadar farkınız yok... israil i desteklemeye devam edin siz şereften haysiyetten nasibinizi alamamışsınız... merak ediyorum eğer ecevit veya bir başkası o konuşmalara bu tepkiyi vereblirmiydi yoksa altınımı batırırlardı...

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 17:15   #5
Kullanıcı Adı
Feride
Standart
orada yüzlerce insan ölmüş. kimse sesini çıkarmamış. burada bir müslüman lider, çıkıp söylenmesi gerekeni söylemiş. gel gelelim chp, efendim niye katil beye siz yerine sen denmiş diye çıkıyor. böyle bir şey olabilir mi. yok zaten bi muhalefet yapmasa şaşmak lazım.bu chp zihniyeti inatla tuhaflıklarına hergün bir yenisini ekliyor..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 17:16   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
CHP kendini bitirmek için elinden geleni yapmaktadır.Atatürk'ün partisi tarihi bir dönemde tarihi bir anda böyle mi çıkar milletinin karşısına?kısırdöngü siyaset anlayışının verdiği aymazlıkla mı yöbetecek bu şanlı ülkeyi?Bırakalım arkadaşlar artık,bu zihniyetle bırakın ülke yönetmeyi bakkal bile yönetemezsiniz.Hele içlerinde inanır mısınız insanlığın ''i''sinin bile bulunmadığı bir ÖYMEN var;dün gece bu olay üzerine söylediklerini duysaydınız,tüyleriniz diken diken olurdu..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 17:19   #7
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart
dün akşam olaydan hemen sonra NTV ye CHP li onur öymen katıldı ve başbakanımızı yerden yere vurdu. ülkemize zerre kadar hayrı dokunmamış bu ve bunun gibi şahsiyetler hadlerine düşmeyen laflar söylediler. başbakanımızın ordaki tavrı şahsi değil ülkeyi ilgilendiriyordu ve böyle bir durumda insan muhalefetliğini bırakır ve ülkesini destekler. Perez'in 25 dakika konuşup erdoğanın 12 dakika konuşmasını normal buldular. erdoğanın cihad anlayışını benimsemeye başladığını söyleyip sözde erdoğanı ama dolaylı olarak ülkemizi eleştirdiler.


CHP! Yunanistan'ı gör de kendinden utan. düne kadar kavgalı olduğumuz Yunanistan bile Erdoğan'ı ve ülkemizi destekledi. yazıklar olsun sana CHP.

İŞTE Yunanistan'ın erdoğanı haklı bulduğunu gösteren haber:


YUNAN DEVLET TELEVİZYONU: BAŞBAKAN ERDOĞAN, GEZEGENİMİZDEKİ ÇOK KİŞİNİN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİ DİLE GETİRDİ
Yunan devlet televizyonu NET, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Davos'ta, ''Gezegendeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdiği'' yorumunu yaptı.
Net, İsviçre'nin Davos kentinde dün yapılan panelde yaşananlara öğle haber bülteninde geniş yer verdi.
Oturuma ilişkin gelişmeleri Anadolu Ajansı'nı kaynak göstererek izleyicilerine aktaran NET, ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarından bazı bölümlerini, görüntü eşliğinde yayımladı.
NET, yorumsuz olarak gelişmeleri aktardığı haberini, "Aslında Başbakan Erdoğan gezegenimizdeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdi" ifadesiyle bitirdi.


-"TÜRKİYE BAŞBAKANI, YAHUDİLERE KARŞI DEĞİL, KATLİAMLARA KARŞI"
Peres'in "Gazze'deki katliamı savunmasına" Başbakan Erdoğan'ın gösterdiği tepki, İran basınının ana gündem maddesini oluşturdu.
İran devlet televizyonları ve haber ajansları, Başbakan Erdoğan'ın, "İsrail'in Gazze'de Filistin halkına yönelik katliamlarına tepkisini" içeren sözlerine geniş yer verdi.
Başbakan Erdoğan'ın, Davos'taki konuşmasını kendi sesinden kesintisiz olarak veren televizyonlar, Erdoğan'ın konuşmalarını izleyicilerine Farsça alt yazıyla duyurdu.
Yorum ve değerlendirmelerde, "Türkiye Başbakanı'nın, Türk halkının duygularına tercüman olduğu ve İsrail katliamlarına duyulan öfkeyi yansıttığı" görüşü dile getirildi.
Başbakan Erdoğan'ın, "Türkiye'nin büyük bir devlet ve barış için önemli bir aktör olduğu" mesajını muhataplarına ilettiği yorumu yapılırken, Erdoğan'ın "Yahudi karşıtlığına değil, katliam karşıtlığına" vurgu yaptığı değerlendirmesinde bulunuldu.
Değerlendirmelerde, "Müttefiki bir ülkeden bu şekilde tepki almasının İsrail için büyük bir yenilgi olduğu" görüşü de savunuldu.
Yorumlarda, "Dünya genelindeki Yahudi lobileriyle onların etkili oldukları uluslararası kuruluşların, Türkiye'ye farklı alanlarda baskı yapacakları" iddiasında da bulunuldu.
Halkın gece yarısından sonra soğuğa rağmen büyük bir coşkuyla Başbakan Erdoğan'ı, "Türkiye seninle gurur duyuyor" şeklinde karşılamasının "bir ilk" olduğu değerlendirmesi de yapıldı.

-RUSYA'DA İNTERNET SİTELERİ-
Rus Vesti televizyonunun internet sitesinde, "Erdoğan, Peres ile katıldığı toplantıyı terk etti" başlığıyla yayımlanan haberde, Erdoğan'ın oturumdan ayrılma anının görüntülerine yer verildi.
"Mignews" adlı internet sitesinde de "Türkiye ve İsrail liderleri arasındaki konuşma skandala dönüştü" başlığıyla yayımlanan haberde, "Başta yüksek sesle konuşmayacağını açıklayan Erdoğan, konuşmasının sonunda adeta bağırmaya başladı" denildi.
"Lenta.ru" adlı internet sitesi gelişmeleri "Erdoğan İstanbul havalimanında bir milli kahraman gibi karşılandı" başlığıyla duyururken, Komsomolskaya Pravda gazetesinin internet sitesi de, "Peres ile tartışan Erdoğan ülkesinde milli kahraman oldu" başlığını kullandı.




AA
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 17:22   #8
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
Standart
bunlar böyle yapmaları iyi herkes gerçek yüzlerini görüyor ancak bunlar israilde iktidar olabilirler Türk milletini asla ve asla temsil edemeyecekler
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 17:25   #9
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Standart
chpli olanlar artık oyumu ak partiye vereceğim diyenelerde var...
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 17:26   #10
Kullanıcı Adı
Feride
Standart
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
chpli olanlar artık oyumu ak partiye vereceğim diyenelerde var...
isabetli bir karar olur.
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım