AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 02-02-2009, 14:44   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Davos Zaferi, Seçim Malzemesi Yapılamaz !
AK Parti TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil'in, Elbistan'da düzenlenen aday toplantısında söylediği sözleri:

"Bu seçimler, sadece bir yerel seçim değildir. İl genel meclisi seçimleri de değildir. Bu seçimler, Davos'taki asil duruşa onay vermenin seçimidir..."

tasvip etmiyor ve kesin bir dille reddediyoruz..

Bu zafer, Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin olduğu kadar; bu asil milletin, Yüce ve Necip Türkiye Cumhuriyeti Halkınındır !..

Gazze'nin, Filistin'in, İslam Dünyasının, İnsanlığındır...

Bu zaferi seçim malzemesi yapmayacağız, seçimlere alet etmeyeceğiz.

Bu olayı bu şekilde dillendirerek Zaferin Asaletine gölge düşüremeyiz !!!

Aslında sevdiğim biri olan Nevzat Pakdil'i AK Parti olgunluğuna yakışmayan bu çocukça sözlerinden dolayı şiddetle protesto ediyorum !

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-02-2009, 14:57   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Seçim malzemesi olarak düşünüp söyleyenlerin secerelerini iyi bilir bu millet o yüzden istedikleri kadar seçim malzemesi deyip dursun.Gecenin 00:02sinde kimse sıcak yatağından kalkıpta Fatihi'ni karşılamaya gitmez kolay kolay.!!Göz var nizan var.Gözleri var görmezler,kulakları var işitmezler,kalpleri var hissetmezler..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 16:01   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Konunun eleştiri kısmını okumadığım için özgüngenç kardeşimin düşüncesini es geçtim.Fakat kendisi burada protestoda bulunarak şahsi duygularını dile getirmiştir.Birazda işkilendi sanırım,ama telaşa gerek yok.Sayın pakdil bu açıklamayı yapma gereği duymasının açık nedeni;kartel ve muhalefet kesiminin Davos çıkışını seçim malzemesi olarak göstermeye çalışmalarınadır.Pakdilde çok güzel ve münasip bir dille ağızlarının payını verdi
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 16:09   #4
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
DaVOS zaferi nedir ya ?
Bir yerde haksızlık varsa buna tepki göstermek bir zafer değildir.Yapılması gereken bişeydir..Yapılmaması gereken bişey olsaydı Başbakan Yapmazdı.. Büyütülüyor..
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 16:19   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DaVOS zaferi nedir ya ?
Bir yerde haksızlık varsa buna tepki göstermek bir zafer değildir.Yapılması gereken bişeydir..Yapılmaması gereken bişey olsaydı Başbakan Yapmazdı.. Büyütülüyor..
Neden büyütülüyor dersin Kırık Çocuk... Osmanlı'dan sonra başka bir örneği omadığı için büyütülüyor olmasın. Gazze ve Filistin'de Bayram olduğu için büyütülüyor olmasın... Türkiye Cumhuriyeti tarihinde başka bir örneği olamadığı için büytülüyor olmasın ....

Büyütmek, gururlanmak ayrı şey, seçime malzemesi yapmak şey
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 17:04   #6
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Evet büyütmemek gerekiyor Herzaman Böyle bir duruş sergilemek gerekiyor bu bizim görevimizdir.görevimizi 1 kere yerine getirdik diye büyütmek olmaz ligden düşmekte olan takımın tek galibiyeti şampiyona karşı alması gibi bişey bu sizin yaptığınız..

Aslında hep böyle olmalıydı demek ilazım..
Alt 02-02-2009, 17:18   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
DaVOS zaferi nedir ya ?
Yıllardır gösterilmesi gerek ancak (nedense) bir türlü gösterilemeyen bu 'yurtdışı' tepkisini gösterdiği için bunu ZAFER diye adlandırıyoruz..

Yani yıllardır YAPILMASIgerekilen çıkışları yapamayan 'devlet' adamlarımızın aksine çıkıp bunu ezberleri bozarcasına YAPTIĞI için buna zafer diyoruz. Mimarına da Davos Fatihi...

Büyütme yok yani zaten büyük bir olay.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 17:21   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ligden düşmekte olan takımın tek galibiyeti şampiyona karşı alması gibi bişey bu sizin yaptığınız..

Ligden düşmekte olan bi takım.. Tek galibiyeti..

Hımm.. Benim yıllardır Fener'in küme düşmesini İSTEDİĞİM gibi bir şey bu ...

Fener (maalesef) koskoca bir camia.. Küme de düşmez.. Ama BEN isterim...
Böyle bir şey..

Ancak ben istyorum diye feneri 'küme düşmekte olan bir takım' kategorisine koyabilir miyiz? Yoo..
Peki SİZİN yani kişisel görüşünüzün GENEL bir yanı var mı?.. E yooo!...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 17:41   #9
Kullanıcı Adı
redyellow
Büyütüldüğü şeklindeki yoruma katılmıyorum.

Büyütülecek tabiki... bunda ne var?

VE büyütülmesi gereken de bir tavırdır başbakanın ordaki tavrı.

Hele hele bu tavrı israil denen bu katil teröristlerle olan anlaşmalardan bir kaçını feshetme davranışıyla taçlandırırsa o zaman daha da büyütülmesi gereken bir güzellik ortaya çıkar.

Akp li değilim ama yiğidi öldürüp hakkını da vermek gerekir diye düşünüyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2009, 12:36   #10
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
FurkanASLAN beni anlamadığın için 2. bi açıklama yapmayacağım.
Büyütülme konusu ise biz avrupada bir yeri fethetmedik ki bu insani ve/veya diplomatik bir hareketti evet bizim devletimizde Atatürk dışında hiç bir yöneticisinden beklenmeyecek bi çıkıştı o yüzden coştuk o ayrı..Alışkın değiliz çünkü hep boyun eğmğyğ susmaya alışmışız bir bakıma obamaya yüklediği misyonu kendi yüklenmiş oldu ama bununla biz bi zafer kazanmadık 1 ay sondra gazzede katliamların başlamasını önleyemeyeceğiz anladınız mı büyütmeyi buna paralel soyledim..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)