AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-13-2010, 18:47   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Değişiklikle Gayrimeşru İktidar Alanları Yok Olacak
Değişiklikle gayrimeşru iktidar alanları yok olacak

Özgür-Der ve Mazlum-Der’in içinde olduğu 7 kuruluş, anayasa değişikliğiyle gayrimeşru iktidar alanlarının ortadan kalkacağını belirterek referandumda ‘evet’ diyeceklerini açıkladı.

Aralarında Özgür-Der, Mazlum-Der, Anadolu Platformu’nun bulunduğu 7 kuruluş Anayasa değişikliğiyle ilgili referanduma aktif destek verdiklerini açıkladı. İstanbul’da biraraya gelen örgütler ortak bir basın açıklamasıyla referanduma destek vererek sandığa gidilmesi çağrısında bulundu.


Mazlum-Der Genel Başkan Yardımcısı Cüneyt Sarıyaşar’ın yönettiği toplantıda söz alan İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı İkram Soltan, referandumun gayrimeşru iktidar alanlarını değiştireceğini belirterek, “Atanmışlara karşı seçilmişlerin elini güçlendirecek” dedi. Akabe Vakfı Başkanı Hasan Hafızoğlu ise, Türkiye’nin referandumda kendisini oyladığını ifade etti.

ASKERÎ VESAYETE KARŞI GELDİK

Araştırma ve Kültür Vakfı Başkanı Burhanettin Can, değişikliği desteklediklerini belirtti. Fatih Akıncıları’nı temsilen konuşan Mehmet Şahin de, “Tavrımız ‘Evet’tir. Biz bunu askerî vesayet rejimine ve onun muhalifleri muhatap alan kesintisiz baskılarına karşı geliyoruz” dedi. Özgür - Der Başkanı Burhan Kavuncu da, paketin mevcut haliyle bazı kazanımlar içerdiğini söyledi. Anadolu Platformu’ndan Hüseyin Özhazar da, Anayasa değişikliğinin halkın ve muhaliflerin yararına olduğu için aktif olarak desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Star 13.08.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-13-2010, 18:58   #2
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart
İnadına değil ülkemizin geleceği adına diyen herkesin evet diyeceği bir referandum...Özgür-Der, Mazlum-Der ve diğer kuruluşlar hakikate destek vermişlerdir...sivil toplum kuruluşlarının desteklerini açıklaması halıkın nabzını tutmak adına çok önemli...bu desteklerin her kuruluştan gelmesi çok iyi olacak









Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2010, 23:22   #3
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Standart
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnadına değil ülkemizin geleceği adına diyen herkesin evet diyeceği bir referandum...Özgür-Der, Mazlum-Der ve diğer kuruluşlar hakikate destek vermişlerdir...sivil toplum kuruluşlarının desteklerini açıklaması halıkın nabzını tutmak adına çok önemli...bu desteklerin her kuruluştan gelmesi çok iyi olacak









Günden güne sivil alan çok genişliyor her platformda sesler gür çıkıyor inşaAllah. Vicdanlarının sesini dinleyenlerin buluşacağı evet havuzu toplumun bütün kesimlerini rahatlatacaktır. Gayri meşru şekilde dediler evet çok yerinde bir tesbit varlıklarını bu gayri meşruluğa endekslemiş olanların bütün hayalleri suya düşecek.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım