Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: DEMOKRATİK AÇILIMI HAKKINDA NE DUŞUNUYORSUNUZ | |||
evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 71.43% |
hayır |
0 | 0% |
bılmıyorum |
1 | 7.14% |
hıç duşunmedım |
0 | 0% |
kararsızım |
1 | 7.14% |
açılımın işe yaraçagını düşunmuyorum |
2 | 14.29% |
Katılımcı sayısı: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() acılımı neden desteklıyorsunuz yada neden desteklemıyorsunuz yorumları alabılırmıyım
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() açılımı sonuna kadar destekliyoum neden desteklediği mi vaktimin bol olduğunda yazacağım
ama bu açılım inşallah bize oy kaybettirmez sanki oy kaybettirecek gibi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kürt enstitüleri
-Kürtçe cadde ,sokak isimleri -Terör mücadelede zarar gören vatandalara yardım yapılamsı hayvanlarının tekrar verilerek yaylacılık faaliyetinin yapılması -bazı bölgelerde olan olağanüstü halin kaldırılması -Hapisteki küçük çocukların durumları daha sayayım mı gözünüz var görmüyorsunuz,kulağınız var duymuyorsunuz biz ne yapalım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
bunların hangisi peşkeş ABD nin kurduğu askeri birimde kozmik odada arama yapılıyor bugün hala daha ABD diyorsun şerefsiz o ABD nin kurduğu askeri birimin subayları geldi başbakan yardımcısına suikast düzenliyordu neyin ABD sinden bahsediyorsunuz bu açılım ABD ye rağmen yapılıyor sizin 28 şubatçı abileriniz artık ABD den icazet alamıyor destek göremiyor yoksa darbe yapacaktınız ama yapamıyorsunuz artık sizi ABD kurtaramayacak ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sonuna kadar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sana dumanınla mutlu günler tren bilmediğin işlere aklını yorma konudan konuya zıplama
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu kanın bu savaşın bitmesi için sonuna kadar destekliyorum dinsin artık bu gözyaşları soğuk savaşın bitmesini istiyoruz bu yüzden bizlerde cevremizdeki insanlara acılımdan bahsetmeliyiz bilgilendirmeliyiz teşkilat olarak destek arayışları içerisine girmeliyiz bence bu acılım bize oy kaybettirceğini düşünmüyorum aksine artıracağından yanayım ki umarım hayal kırıklığına uğramam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() evet dedik
Bizim evetimiz zaten açıklamadır pkk üzerinden milleti dövenleri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Açılım ak partiye oy kaybettirir mi ?? Bence kaybettirir ama bunun pek bi önemi yok önemli olan açılımın sonucunun pozitif olması .....Velhasıl bir kürt olarak açılıma tam destek veriyorum.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|