AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Deniz baykal tanrı misafiriyim diye bir gece yarısı evinize çıkıp gelse ne yapardınız
İçeri girmesi için 367 şartı arardım 32 40.51%
içeri alırdım 41 51.90%
İçeri almazdım 6 7.59%
Katılımcı sayısı: 79. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 08-24-2007, 15:42   #1
Kullanıcı Adı
Ak_aracak
Standart Deniz baykal tanrı misafiriyim diye bir gece yarısı çıkıp gelse ne yapardınız
Evet arkadaşlar bir gece yarısı deniz baykal evinize çıkıp gelse nasıl bir tepki gösterirdiniz

Ak_aracak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-24-2007, 15:59   #2
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart Deniz baykal tanrı misafiriyim diye bir gece yarısı çıkıp gelse ne yapardınız
buyursun gelsin..biz mevlana torunlariyiz..onun icin ayrim yapmayiz ;)..
Alt 08-24-2007, 16:10   #3
Kullanıcı Adı
merve
gelsin tabiki ama ezbere saçmalamasın ;)
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 16:21   #4
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Kapıma gelen hırsızı içeri buyur ederim,baykalı etmem...Hırsızdan kat kat daha uğursuz bir adamın benim evimde ne işi var...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 17:08   #5
Kullanıcı Adı
ahmetfaruk
İçeri girmesi için 367 şartı arardım :P
ahmetfaruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 17:09   #6
Kullanıcı Adı
dildade
buyrum ama bu evde size düşman olanlar var can güvenliğiniz konusunda teminat veremem derdim
dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 17:11   #7
Kullanıcı Adı
pessimisticidea
gel bakalım arkadas gec şöyle
Alt 08-24-2007, 17:28   #8
Kullanıcı Adı
Kevsere

YATAK BAŞININ UCUNA KÜÇÜK BİR LEĞEN BİR MAŞRAPA,SU, HAVLU, SECCADE,TESBİH, KURANI KERİM TÜM DUVARLARADA KABE, MEDİNE RESİMLERİ, YEŞİL YATAK ÖRTÜSÜ YEŞİL CAMİ HALISI DÖŞETİRDİM ÖZEL OLARAK ODASINA.
BASARDIM HAC KOKULARINI ODAYA

BİRDE HAFİFTEN BİR ŞÖYLE TASAVVUF MUSİKISI TÜM GECE BOYU HA HA HA :=))))

HEMEN KAÇAR MIYDI DERSİNİZ?? :=))
Kevsere isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 17:30   #9
Kullanıcı Adı
bennur
Alıntı:
Kevsere Nickli Üyeden Alıntı

YATAK BAŞININ UCUNA KÜÇÜK BİR LEĞEN BİR MAŞRAPA,SU, HAVLU, SECCADE,TESBİH, KURANI KERİM TÜM DUVARLARADA KABE, MEDİNE RESİMLERİ, YEŞİL YATAK ÖRTÜSÜ YEŞİL CAMİ HALISI DÖŞETİRDİM ÖZEL OLARAK ODASINA.
BASARDIM HAC KOKULARINI ODAYA

BİRDE HAFİFTEN BİR ŞÖYLE TASAVVUF MUSİKISI TÜM GECE BOYU HA HA HA :=))))

HEMEN KAÇAR MIYDI DERSİNİZ?? :=))
süper olurdu yaa
bennur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 17:31   #10
Kullanıcı Adı
Ak_aracak
Bence kaçmazdı keşke inandığı şeylerin arkasında dursa.Hatırlarsınız 22 temmuz seçimlerinden önce başörtüsü dağıttığını.öyle anda senden benden daha çok dindar olmaya çalışır diye düşünüyorum
Ak_aracak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)