AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-13-2010, 01:23   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Deniz Baykal'a sürpriz destek!
Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül: "Siyasi olarak mücadelemi sürdürürüm. Ama Baykal'a bir şey olursa önce ben kalkan olurum..." dedi.

Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Deniz Baykal'ın istifasına neden olan görüntülerle ilgisinin olmadığını kaydeden Sarıgül, "Sayın Baykal 'komplo' dedi. Bu konuda Sayın Baykal'ın sonuna kadar yanındayım" dedi.

Sarıgül, Baykal'la siyasi mücadelesinin olduğunu ancak ona bir şey olması durumunda önce kendilerinin 'kalkan' olacağını kaydetti.

Sarıgül, Baykal'la ilgili internette yayınlanan görüntülerin ardından CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın yaptığı açıklamaları "talihsizlik" olarak değerlendirdi.

Baykal'a suikast ihbarıyla ilgili kendi adının da kullanılmasına "Her kulağınıza geleni kimseyle konuşmadan kamuoyuyla paylaşabilir misiniz!" diye tepki gösteren Sarıgül şöyle devam etti: "Nitekim bugün o olay ortaya çıktı. Biri ihbarı kabullendi, diğeri de 13 yaşında bir çocuk. Benim çektiğim sıkıntıların hesabını kim verecek! Allah bizi zalimlerin zulmünden korusun. Ben nasıl suikast iddialarından sonra olayın üzerine gittiysem ve olay ortaya çıktıysa Baykal'la ilgili komplonun da üzerine gidilmesi ve ortaya çıkması lazım."

Sarıgül, eski partisi CHP ile ilgili "Eski CHP değil, demokratik bir parti değil" değerlendirmesinde bulundu. Sarıgül ayrıca, Önder Sav'ı kast ederek "Baykal, yanlış çalışma arkadaşları seçti" dedi.

habervaktim

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-13-2010, 01:25   #2
Kullanıcı Adı
hüma
geçen gün bi açıklamasında da "kendi düştükleri çukura bizide çekmeye çalışıyorlar" demişti,deniz baykal hakkında.sağı solu belli değil bu adamın yahu...
hüma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2010, 01:25   #3
Kullanıcı Adı
ALmi´
''Kör sağır birbirini ağırlar'' misali.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2010, 01:34   #4
Kullanıcı Adı
emir2005
25 yil sisli`ye yakin yasadim gercekten calisan bir belediye baskani idi o dönemlerde bu sebeplede cok seviliyordu.

Bence pek dogru bir insan degil. Birkac yil önce aydin dogan hilton otelinin bahcesine residands yaptirmak icin sisli belediyesine basvurup okey aldi ama istanbul büyüksehir belediyesinden red cevabi almisti zaten ondan sonra sayin aydin dogan recep tayyip erdogana saldirmaya baslamisti . Iste ozamandan beri pek sevmiyorum Mustafa sarigül`ü

CHP Kurultayinda aday oldugunda Baykal`in üstüne atlamiyormuydu yoksa benmi yanlis hatirliyorum

Kendini siper edermis Tövbe tövbe
emir2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2010, 01:36   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Sarıgül yine puan aldı.

Suikast iddiasında aklandı.Efendi birisi olarak tanınır kendisi,bu yaklaşımıyla gözlere iyice girdi diye düşünüyorum.Oturduğum çevrede de kendisi çok sevilir.Şişlide yaptıklarına şahit olduk Gültepeliler olarak.
Partimize gelse keşke ama zor.2 adam olmayı sevmediğini düşünüyorum.
Alt 05-13-2010, 01:38   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
yeme beni sarigül bunlar timsah gözyaslari ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2010, 01:40   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Baykal rezil olsunda koltuğu kapayım derdi ile böyle konuşmuyorsa bende hiç bir şey bilmiyorum...!!!
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2010, 02:05   #8
Kullanıcı Adı
Seyyah
Sarıgül çok toy ya, her niyetini belli ediyor. Belediye başkanlığında kalmalıydı yazık Mehmet Ağar'a dönecek.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2010, 02:11   #9
Kullanıcı Adı
AyŞee
Körler sağırlar birbirini ağırlar...(: hepsi aynı soydan işte...
AyŞee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2010, 03:00   #10
Kullanıcı Adı
Fihi Ma-Fih
Yazık Bu sarıgüle Gercekten Bir yerden geçinmeye birşeyler kapmaya çalişiyor Tıpkı eski lideri Baykal gibi..
Neymiş..Baykal Yanlış Yol arkadaşı secmiş eee Derdin ney Baykalın Yol arkadaşı senmi olmak istiyordun Baykal seni veya başkasını secseydi ne olurduki..
Al birini vur ötekine..
Fihi Ma-Fih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)