AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-19-2007, 05:35   #1
Kullanıcı Adı
burocktoprock
Standart DENİZ BAYKALI TÜM KALBİM VE DİGER ORGANLARIM ADINA PROTESTO EDİYORUM!!!
Abullah GÜL ün cumhurbaşkanı seçtirmeyerek meclise girmedi ve hatta meclise girmedigi gibi anap ve dp ninde girmesini engelledi bunu hangi hakla yapabiliyor sonuçta onun milletvekillerini de halk seçti orda halkın adına karar verecek olan milletvekilinin kendisidir sana ne oluyorda milletvekillerini odaya kitliyorsunve ben bunu hazmeden milletvekillerinede sitem ediyorum Türkiye Cumhuriyetinde yönetim haklı esas alır halkıda milletvekili temsil eder milletvekileri puan degildiren çok puanı alan Türkiye Cumhuriyetinin padişahı olamıyor maalesef... bir daha meclise girmesinler de sonu mehmet agar ve erkan mumcu gibi olsun öyle seçimden sonra oyunmuzu % 1 artırdık demenin bi anlamı yokturçünkü orda shp dsp ve chp nin oyları vardı zaten tek başına dsp seçimlerde %3 ün üzerinde oy alıyordushp yi hiç hesaba katmıyorum eee ne oldu %1 artan oylar 3 parti anca %1 mi artırabildiniz madem bu kadar az artcaktı baştan solda birleme söylemleriyle meydanlarda gezmeseydiniz BU YAPTIGI HAREKETLERİN HİÇ BİR AÇIKLAMASINI VE İZAHINI KABUL ETMİYORUM VE KABUL EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM...(oh be içimi dökdüm rahatladım)

burocktoprock isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-19-2007, 10:55   #2
Kullanıcı Adı
aheste
Standart DENİZ BAYKALI TÜM KALBİM VE DİGER ORGANLARIM ADINA PROTESTO EDİYORUM!!!
katılıyorum sana sonuna kadr
ne iğrenç bi insan ya yüzüne vurmuş$$ resmen sıra ona da geliyo suyu ısındı
bu millletinde bi sabrı var
aheste isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2007, 14:13   #3
Kullanıcı Adı
ak_kiz
ben kalbimle organlarımla hatta annemin babamın komşunun akrabanın organlarıyla da protesto ediorum
ak_kiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-20-2007, 18:34   #4
Kullanıcı Adı
Ak_aracak
Tamamen katılıyorum.Artık yapacak bir şeyi de kalmadı.Ama inşallah cumhurbaşkanı adayımız Abdullah Gül cumhurbaşkanı olunca öyle bir kucaklayıcı olacakki deniz baykalı yerin dibine sokacağız utanmaktan gerçi onda da utanma duygusu yok ya!!
Ak_aracak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2007, 20:31   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Deniz Baykala ne sölesek az...ama herşeyimle onu protesto e-di-yo-ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.................... ........
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2007, 13:01   #6
Kullanıcı Adı
pessimisticidea
VE DİGER ORGANLARIM ADINA mı
hahahahaha
Alt 08-23-2007, 04:09   #7
Kullanıcı Adı
vuslat_19
bir tek beynim yeter baykalı protestoya ;)
vuslat_19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-27-2007, 19:30   #8
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
ersen62 Nickli Üyeden Alıntı
Kendisine Teşekkür ediyorum varlığı varlığımızdır.anlayan anlar...
bende kendisine tesekkür ediyorum..o basta oldugu sürece muhalefetin, iktidara alternatif olma gibi bir durumu olamayacagi icin 8)
Alt 08-28-2007, 01:06   #9
Kullanıcı Adı
akzeinebu
Bende ediyorum anasını satayım yuhhhhh :
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2007, 03:42   #10
Kullanıcı Adı
ac_omer
BENCE BU KADAR YUHLAYIP HAKSIZLIK ETMEYİN DENİZ BAYKAL IN O SAÇMA POLİTİKALARI EKMEĞİMİZE ÇOK YAĞ SÜRDÜ.BEN MUSTAFA SARIGÜL E KARŞIYIM DENİZ BAYKAL BİZE LAZIM.
ac_omer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)